Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire jó választás egy Audi?

Mennyire jó választás egy Audi?

Figyelt kérdés
A6 ost nézek 2016-2017 es évjáratút, 1.8 tfsi 190 LE-s motorral. Utánna néztem, ez a motor már talán kinőtte a beteségeit, ami miatt rossz hírben állt a tfsi. Ami érdekel: Audi esetében is számolni kell egy Mercedes vagy BMW szervízköltségre, vagy azért olcsóbb ezeknél az Audi? Tudom, hogy aki 7 milliós autót néz ne legyen neki probléma a szervizdíjak, de nem is akarok milliós javításokat fizetni, főleg, hogy nem vagyok egy aszfaltbetyár.
2024. febr. 18. 21:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%

Ismered a majom-banán párhuzamot?

Aki már a majom vásárlásánál azon agyal, lesz-e pénze banánra, az ne tartson.

Egy prémium autót fenn kell tartani, mert nagyon hamar leromlik, ha szar olajat, kínai alkatrészt és sarki szerelő havert használsz hozzá.

2024. febr. 18. 21:46
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
fú ne tudd meg
2024. febr. 18. 21:50
 3/14 anonim ***** válasza:
2%
7 milliós autó az az alsókategoriás új autók legfapadosabb legeslegalja. Te ennyiért akarsz venni egy felsőkategóriás prémium modellt. Szerinted megengedheted magadnak...?
2024. febr. 18. 21:52
 4/14 A kérdező kommentje:
#3 Abszolút megengedhetem magamnak. Nem az összes pénzem költöm autóra, 2 milliót hagyok is szervízre, mert csak 7-8 éves vasról beszélünk. Nem ez a kérdés hanem, nagyon nagy valószínűséggel ugyanennyit locsolhatok rá évente? 92 óta nincs Audi a családban és az A4 elődjével, az Audi 80-nal soha semmi bajunk nem volt az általános karbantartásokon kívül. Nem ezt remélem újra, de ne költsem már újra a vételárat rövid időn belül.
2024. febr. 18. 22:01
 5/14 anonim ***** válasza:
43%
Hiába azonos márka nincs értelme az összehasonlításodnak, mivem a két autó között van vagy 30év.
2024. febr. 18. 22:05
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Kérdésre a válasz: valamelyest olcsóbb és a szerelők is jobban szeretnek szerelni egy Audit, mint egy BMW-t. Az általad kiválasztott példánnyal nem gondolom, hogy olyan sok bajod lesz, ezek már ténylegesen egy átdolgozott TFSI motorok. Vásárlás után tényleg hagyj 2 milliót a zsebbe, de, ha ésszerűen veszel autót ánézeted szakszervízbe nem kell ennyit költened rá. Én nem hinném, hogy ez az a típus amire égetheted a pénzed rakásostól.
2024. febr. 18. 22:11
 7/14 anonim ***** válasza:
15%

Ismerőseimnek akiknek eddig Audi voltak és vannak, folyamatosan költenek rájuk. Valakinek még a gatyája is ráment.

Audi, BMW, Merci ezek mind folyamatosan zsebbenyúlósak. Nem lehet őket sosem kielégíteni. 😛

2024. febr. 18. 23:02
 8/14 anonim ***** válasza:
60%
Ja mert ugye egy autón csak a motor, amire költeni lehet ugye...?
2024. febr. 18. 23:08
 9/14 anonim ***** válasza:
86%

A TSI-k már réges rég kinőtték az első szériák gyermekbetegségeit.

Egyébként pedig unix webshop-ban összehasonlítod a listaárakat és máris lesz egyáltalános képed mi merre egy BMW-hez képest. Ha már innen kell megközelíteni, akkor vegyél egy Octavia-t vagy Superb-t

2024. febr. 19. 07:11
 10/14 anonim ***** válasza:
31%
4. Tulajdonképp akkor miért kérdezted meg?
2024. febr. 19. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!