Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokan azért nem szeretik a...

Sokan azért nem szeretik a Suvokat, mert még nem vezettek ilyen autót?

Figyelt kérdés

Régebben, én sem szerettem őket.Alapvetően a sportosabb szedán formát szeretem.

Viszont, az utóbbi időben huzamosabb ideig is vezettem ilyen vállalati autót.

A cég,ahol dolgozom beszerzett Toureget, Tiguant is.Mindkettőt vezettem hosszabb, külföldi kiküldetéseken.

Nagyon kényelmesek.Mivel, 195 magas vagyok, a beszállás is könnyű, belül is magasabbak.Illetve, a kilátás sokkal jobb, nem kell a "földre" engednem az ülést.

Meg, azért az összkerékhajtás előnyös tud lenni,biztonságosabb tőle az autó.

Véleményem szerint, az igazi Suvok főleg a tengerentúlon jellemzőek, ott még alvázas a felépítményük.

2024. febr. 14. 08:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
15%

"A probléma az, hogy szükségtelenül nagyok, nehezek, rossz a légellenállásuk, tehát szükségtelenül jobban terhelik a környezetet."

Jajj ez a kib#szott szánalmas álszent duma... A mai euro6, meg hibrid autók aztán nagyon szennyeznek, meghát ugye tudjuk is tényként, hogy a magyar átlagproli ugye környezetszennyezési besorolás és széndioxid kibocsátás alapján választ autót, más szűrő nincs is neki beállítva hahun. Véletlenül sem azok a fő szempontok, hogy 500 ezer alatt legyen, de lehetőleg BMW logóval, mert azok ugye nem szennyeznek.

2024. febr. 14. 09:45
 12/28 anonim ***** válasza:
81%

Nagyobb súly

Magasabb súlypont

Nagyobb légellenállás

Elütés esetén súlyosabb sérülést okoz a gyalogosoknak.

13/28 anonim ***** válasza:
91%

8

Igen. A Barkast hatalmasnak láttam egész gyermekkoromban. Most csak azért venném észre, mert a SUV-ok mögül felharsan a Wartburg motor. Személy szerint szerettem. Fapad volt betéve két oldalra benne. Jó hosszú fapad. Vagy én voltam kicsi...

14/28 bazaltkaroly ***** válasza:
95%
#11 Azért van különbség egy átlag személyautó, és egy óriás ökológiai lábnyoma között. Ez nekem inkább csak egy olyan "Dehát ő is csinálja" kifogásnak hangzik. Azért mert valaki néha elejt egy csokipapírt az úton, még én nem önthetem az egész konténeremet az erdő mellé.
2024. febr. 14. 09:53
 15/28 anonim ***** válasza:
93%

#10 én mondjuk nem vettem észre, hogy a Merci/BMW/Audi sofőrök udvariasabbak lettek volna, de az valóban igen, hogy a SUV-osok bunkóságban felzárkóztak hozzájuk. Aztán lehet neked van igazad, és már le is hagyták őket. :)

Nekem az is a bajom még a SUV-val, hogy kifejezetten rossz sofőrök is ezeket a nehezen vezethető, nagy, holtteres autókat veszik, aztán meg bénáznak velük.

2024. febr. 14. 09:54
 16/28 anonim ***** válasza:

11

Nálam a fogyasztás ugyanolyan súllyal esett latba, mint a megbízhatóság és a biztonság, teljesítmény (ne túl nagy, de elég legyen a tömeg megmozgatásához) - az áron belül, amit rá tudtam szánni. Ha valamiért folyamatosan költesz az autóra, az a tankolás.

2024. febr. 14. 09:56
 17/28 bazaltkaroly ***** válasza:
#15 Én kifejezetten meglepődtem. Az utóbbi két évben azt tapasztalom, hogy beengednek, normális tempóval haladnak, nem használnak távolsági fényszórót városon belül. Persze vannak még idióták, de nem többen, mint a más márkáknál. Úgyhogy részemről le a kalappal előttük. Lehet az újabb BMW tulajok, akik a márka miatt vették az autót, úgy gondolták, hogy elegük van az előítéletből, és ezért jobban odafigyelnek. Legalábbis, ha én minden áron BMW-t akarnék venni, akkor gyúrnék rá, hogy példát mutassak.
2024. febr. 14. 10:03
 18/28 anonim ***** válasza:
74%
Amit én látok problémát, hogy így is alig van parkolóhely, és ami van, az sem ilyen méretű, szélességű autókra van méretezve. Franciáknak elegük is lett, és jól megemelték a parkolási dijukat. Meg én is alátámasztom, hogy most a SUV-osok lettek az arcok, olyan állj félre, mert jövök a dömperrel, vagy a fászt hozzák az emberre, mert beleállnak a seggedbe, és csak a hűtőmaszkot látod a tükörben. Reggel voltak az Iszkai szőlőhegyen, itt kb 1,5 autónyi széles az aszfaltos út, tehát két autó esetén le kell menni a patkára. Jön a SUV-os picsa, alig látszódik ki a kormány mögül, és nem húzódott volna ám le.
2024. febr. 14. 10:05
 19/28 anonim ***** válasza:
90%
Valóban. Komoly probléma még az is, hogy egy régi swifttel szabályosan parkoljon le valaki és ne úgy, hogy még egy romet odafér a padka és az autó közé... Ezt megteszik suv-val is. Ki is lógnak a sávba.
2024. febr. 14. 10:09
 20/28 anonim ***** válasza:
90%
Én azért nem szeretem mert számomra rondák és az aerodinamika se az erősségük. Tovább amire szükségem van, ahhoz elég egy alsó közép kategóriás méret.
2024. febr. 14. 10:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!