Sokan azért nem szeretik a Suvokat, mert még nem vezettek ilyen autót?
Régebben, én sem szerettem őket.Alapvetően a sportosabb szedán formát szeretem.
Viszont, az utóbbi időben huzamosabb ideig is vezettem ilyen vállalati autót.
A cég,ahol dolgozom beszerzett Toureget, Tiguant is.Mindkettőt vezettem hosszabb, külföldi kiküldetéseken.
Nagyon kényelmesek.Mivel, 195 magas vagyok, a beszállás is könnyű, belül is magasabbak.Illetve, a kilátás sokkal jobb, nem kell a "földre" engednem az ülést.
Meg, azért az összkerékhajtás előnyös tud lenni,biztonságosabb tőle az autó.
Véleményem szerint, az igazi Suvok főleg a tengerentúlon jellemzőek, ott még alvázas a felépítményük.
"A probléma az, hogy szükségtelenül nagyok, nehezek, rossz a légellenállásuk, tehát szükségtelenül jobban terhelik a környezetet."
Jajj ez a kib#szott szánalmas álszent duma... A mai euro6, meg hibrid autók aztán nagyon szennyeznek, meghát ugye tudjuk is tényként, hogy a magyar átlagproli ugye környezetszennyezési besorolás és széndioxid kibocsátás alapján választ autót, más szűrő nincs is neki beállítva hahun. Véletlenül sem azok a fő szempontok, hogy 500 ezer alatt legyen, de lehetőleg BMW logóval, mert azok ugye nem szennyeznek.
Nagyobb súly
Magasabb súlypont
Nagyobb légellenállás
Elütés esetén súlyosabb sérülést okoz a gyalogosoknak.
8
Igen. A Barkast hatalmasnak láttam egész gyermekkoromban. Most csak azért venném észre, mert a SUV-ok mögül felharsan a Wartburg motor. Személy szerint szerettem. Fapad volt betéve két oldalra benne. Jó hosszú fapad. Vagy én voltam kicsi...
#10 én mondjuk nem vettem észre, hogy a Merci/BMW/Audi sofőrök udvariasabbak lettek volna, de az valóban igen, hogy a SUV-osok bunkóságban felzárkóztak hozzájuk. Aztán lehet neked van igazad, és már le is hagyták őket. :)
Nekem az is a bajom még a SUV-val, hogy kifejezetten rossz sofőrök is ezeket a nehezen vezethető, nagy, holtteres autókat veszik, aztán meg bénáznak velük.
11
Nálam a fogyasztás ugyanolyan súllyal esett latba, mint a megbízhatóság és a biztonság, teljesítmény (ne túl nagy, de elég legyen a tömeg megmozgatásához) - az áron belül, amit rá tudtam szánni. Ha valamiért folyamatosan költesz az autóra, az a tankolás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!