Vörös Márk7 kérdése:
Suzuki swift 1.3 glx cd ac 4x4 miért csak a második nyitásra nyilik az összes ajtó?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy 2007-es swiftem. Olyan kérdésem lenne, hogy ha kinyitom az autót akkor csak a vezetői ajtó nyilik ki, viszont a második nyitásra a többi is. Miért lehet ez? És mit lehet vele csinálni, hogy első nyitásra nyissa az összes ajtót.febr. 10. 18:58
3/10 A kérdező kommentje:
És ez miért jó? Nekem furcsa kicsit és zavaró sokszor
febr. 10. 20:26
4/10 anonim válasza:
Minek nyitnál ki minden ajtót ha csak egyedül tevakarsz beszállni? Ez az értelme
5/10 anonim válasza:
Más gyártónál lehet átállítani úgy, hogy egyszerre megnyomod a nyitó és záró gombot
6/10 anonim válasza:
Ha jól emlékszem suzukinál úgy lehet állítani hogy a nyitó (kizáró) gombot vagy 10 másodpercig nyomva kell tartani
Elvileg ezután egyszerre nyitja mind
(#4 ha eygedül szállsz be akkor ok de általában az ember visz magával csomagot amit először a csomagtartóba tesz, vagy gyereket/kabátot/táskát amit hátsó ülésre teszel be, így viszont értelmetlen kétszer nyomkodni)
7/10 anonim válasza:
És amugy meg nagyon fárasztó kétszer megnyomni a gombot, vagy elforditani a kulcsot:)
9/10 A kérdező kommentje:
#6 megpróbáltam amit írtál, sajnos nem működött. sebaj marad akkor a 2x megnyomás :D
febr. 11. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!