95 ös vagy 100as benzin?
Sziasztok az autóm kézikönyvében fel van tüntetve az üzemanyag oldalon, hogy minimum benzin oktánszám 98. A többi benzinmotorhoz mehet a 95. Akkor most nekem mindig 100ast kéne tankolnom? Ma azt tankoltam, de most utánaolvastam ennek a 95 vagy 100as témának, és rengeted különböző véleményt látni.
Előre is köszönöm
Igen értjük 20-as csak ezt nem lehet egyértelműen kijelenteni. Amikor bejött e10 még sokan nem tudták mi ez. Aztán vittem később az éves szervizbe a fűkaszámat és mondja a srác, hogy jó sok fűnyíró van most nála mert megette a gumi alkatrészeket az új benya. Anno meg sokan írták több fórumon is, hogy régebbi autóknál, motoroknál nem járt szépen a motor az e10-től és van akinek az alapjáratnál is gondot okozott, így köszönik de nem kérnek belőle. De egészségére mindenkinek. Hiába kompatibilis az én kocsim is ilyen fura morgósabb hangja lett tőle. A kommentek is ezt igazolják. (Mert hát ugye annyira hülyeség az egész).....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!