Autóról madarurulek eltavolitasa. Mi a leggyorsabb megoldas?
Hamarosan itt a tavasz es megint elojonnek a szokasos problemak, pl leszarjak a kocsit a madarak amig a parkoloba van.
Tavaly elkovettem azt a hibat,hogy sietesbe voltam es vittem le egy vodor meleg vizet meg szivacsot es mivel nem akart lejonni a szivacs dörzsi felevel vakartam le a madarszart a kocsirol.
OLYAN SZINTEN elvesztette a fenyezest es megkarcolodott mint a fene... Aztan mehettema a szervizbe lefujatni es poliroztatni.
NA! Ezt NE csinaljatok utanam.
Hű, gyerekkoromban engem is jól leszidott apám, mert a dörzsis féllel takarítottam a kocsit.
Bő, langyos, szappanos víz puhább szivaccsal vagy puha ronggyal (én pl. régi, elnyűtt pamutpólókat használok legtöbbször), aztán sima vizes öblítés.
"Mi a leggyorsabb megoldas?"
Én tartok az autóban egy szórófejes flakonnyi higított autósampont. És az elfogyott vécépapír belső gurigáit. A madárkakát beáztatom és a papírral letolom. A guriga megy egy szemetes zacskóba. Még kezet sem kell mosni utána, mert nem érek hozzá a piszkos részhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!