Hogyan lehet az autómatrica ragasztót eltávolítani?
Figyelt kérdés
Vettem egy autót és leszedtem róla az előző tulaj matricáit, de voltam olyan bolond, hogy csak leszedtem így a ragasztó több helyen rajta maradt és már a kosz is beleragadt. Elég ocsmány így, méterekről látszik, hogy ott volt egy Nagy-Magyarország meg valami ilyen "rohadtvicces" matrica. Mivel tudnám ezt leszedni?2023. jún. 29. 21:22
1/11 anonim válasza:
Ablaktisztító és rongy, aztán mehet a kaparászás nem fém kaparóval. Pl. ablak vakaró jó lehet erre.
2/11 anonim válasza:
Etil alkohol két törlésre lehozza, semmi egyéb nem kell hozzá
5/11 anonim válasza:
Most komolyan ez problémát okoz?
6/11 veterán vas válasza:
A nagyjára rá kell engedni a flexet, a többire csak benzinlámpás leégetés lehet a tökéletes megoldás.
Biztos ami biztos, le kell menni a csupasz lemezig.
Aztán jöhet az alapozás, szórógitt, teljes fényezés és végül a fedő lakkréteg.
Bár lehet, hogy még azon is át fog ütni az ország körvonala.
/de a Duna és a Tisza biztosan/
Tanulj meg ezzel a problémával együttélni. 🤣
7/11 Koaxk Ábel válasza:
A féktisztító spray is remek erre a célra!
8/11 anonim válasza:
Nagypapinak van egy békebeli réz fokosa, azzal odakavarsz, minden lejön.
Lehet, hogy a fényezés nem bírja a kiképzést, de sz@rni rá, lényeg, hogy a ragasztóból semmi sem marad.
9/11 anonim válasza:
sokan nem tudják de a ragadósnak az elentetje a csúszós tehát bármi fajta olaj jó rá pl étolaj vagy motorolaj
meg kell hozzá vagy vatta korong vagy műszálas rongy
10/11 anonim válasza:
Szerintem is féktisztító. Sürün cserélt, törlésre rongy vagy papír használata mellett. Ha a lakk, kocsi színe megjelenik a törlőrongyon akkor azonnal stopp és módszer váltás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!