Foncsor tükröző felületét mivel tudom eltávolítani?
Ki szeretném fújni feketére a foncsort mert xenon proji megy bele. De nem ártana szépen egyenletesen felcsiszolnom a felületet.
Csiszoló papír nagyon nehezen viszi.
Létezik olyan szer ami oldja esetleg? Próbára tettem rá éjszakára fék folyadékot. Valami ötlet esetleg?
Mit számít, hogy bántja-e, úgyis tákolás, úgyis ronda lesz, úgyis leveszik a rendszámot érte, ha meglátják, csak óvetosan fújd meg, annyira csak, hogy éppen levigye az eltávolítandó réteget és kész.
Egyébként szétszedés nélkül hogyan? A halogén izzó helyén benyúlva 1 ujjal akarod lecsiszolni?
Hmm hát totál hülyének ne nézz légy oly kedves! Nyilván szét van szedve a lámpa rég. De csak most van kedvem /időm foglalkozni vele.
Meg lesz homokolva kollégám fia megcsinalja otthon. Nem egy műanyagot csinált már vele. De hogy te is megnyugodj meg én is van fölösbe törött foncsorom és előtte azzal lesz kipróbálva hogy viszi le és mennyire lesz szar a felülete. De azt már könnyebb lesz csiszolni mint a rágőzölt fémet.
#6: "Hát nem nagyon szeretném szét szedegetni" Nem szeretnéd, mert már szét van szedve? XD Nem nézlek hülyének, hanem egymásnak ellentmondó dolgokat írsz.
De igazából ha megvan úgyis a megoldás, minek a kérdés. Ha valaki ért eg ykicsit a homokszóráshoz, megoldja, ahogy én is javasoltam. Aztán kész. Egyébként az megvan, hogy ez így mennyire nem működik majd a gyakorlatban? Sem a vetítési kép miatt, sem szabályosságát tekintve
Az megvan hogy arra írtam a nem nagyon akarom szét szedegetni - t hogy tartósra akarom csinálni? :D lol
Amúgy meg projektorral mi bajod van? Annak a legpontosabb a vetítési képe. És a szabályosság téged mit érdekel? Nekem adott minden hozzá csak össze kell raknom. A foncsor már csak kb dísz lesz benne..
Tessék ugyanez lesz nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!