Autó, rossz országútra, időnként pályára?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek van a jelenlegi használt piacon olyan kicsi, benzines autó, ami megfelel az alábbiaknak: bírja a futóműve a kráteres másodrendű utakat, nem zabál túl sok olajat 120-as tempó körül sem, és viszonylag megbízható, nem kell motorhibákra és hasonló, durvább dolgokra költeni? 2000-es évek vége, 2010-es évek eleje, ami szóba jöhet.
Egy Kia Picanto-m van és imádom, épp a megbízhatósága miatt, de egyértelműen nem erre való.
febr. 7. 11:40
2/5 A kérdező kommentje:
Bármilyen példának, tippnek, saját tapasztalatnak örülök.
Pl. néztem a Dacia Sandero-t, viszont sokan panaszkodnak a motor hibáira.
febr. 7. 12:22
3/5 anonim válasza:
Dacia Duster...már ha nincsenek előítéleteid. (Nekem vannak)
5/5 A kérdező kommentje:
előítéletem nincs, a rossz tapasztalatok miatt viszont most már én is tartok tőle.
köszi, jöhet még!
febr. 7. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!