Az miért van, hogy ezeket a menő német, sportos prémiumokat szinte mindig a legkisebb dízelmotorral veszik?
Van kisebbségi komplexus rendesen...
A-osztály, mint sportos, menő autó?
Szerintem szimplán egy kényelmes, takarékos kisautót akart. Ki a fenét érdekel, hogy neked nem tetszik a hangja? Miért nem foglalkozol a saját dolgoddal?
A BMW szerintem nem gyartott olyan autot ami ne lenne legalabb 100 loero. A masik dolog hogy hasznaltan a legtobb premium auto dizeles, szoval nehez talalni benzineset. Aki benzineset vett az azert tette mert kellett neki a 150-200 loero hogy a szart is kitudja hajtani belole.
En eddig csak nehany dizelt vezettem, foleg szivo dizeleket amik tetu lassuak voltak de volt egy kis tubodizel ami kb 65 loero volt de ahoz kepest nagyon jol ment, szoval gondolom egy 1.9 TDI Audi 110 loerovel boven eleg a forgalomba, cserebe kevesebbet eszik mint egy 1.4-es astra.
Ismerek olyat aki 1.9 TDI passatot vezet de nem megy vele messzire mert otthonrol dolgozik es csak evente 1-2 alkalommal megy hosszabb tavra.
A vallalkozok is szeretik a dizeles autokat mert az uzemanyagot leirjak koltsegkent a vallalkozasba, ha a szemelyautot nem is tudjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!