Milyen sportosabb autót vegyek maximum 6 millióért?
Sziasztok autót szeretnék cserélni, jelenlegi 2000 dízelemet már nagyon megúntam. Valami olyat keresek ami vagy benzines 2000 res vagy persze nagyobb, vagy nagyobb dízelre, automataváltóval minimum 250 lóeróvel. Sportosabb vezethetőségi élmény is hiányzott az autómból teljesen az hogy gyorsan mész valamivel nem számít sportosnak én itt a futóműre a kormányzásra gondolok illetve a kinézetre. Mindezeken felül a legnagyobb problémám az a keresésben hogy a munkám során rengeteget találkozom ügyfelekkel és úgy vettem észre hogy amikor a főnököm autójával megyek (cabrio mercedes e53) sokkal komolyabban vesznek mint a sajátommal, így egy gti golf nem nagyon jön szóba illetve abból kiszállni egy öltönyben is érdekes.
Tudom elég sok pont van aminek meg kell felelnie az autónak pont ezért írtam nektek hogy hátha van valami ami elkerülte a figyelmemet, bízok bennetek.
Amikre eddig gondoltam w219 cls55,
E60 550/545i, Audi a6 c7 3.0 tdi.
Sportélmény alatt ezekre gondoltam nyilván nem fognak olyan sportélményt nyújtani mint egy e53 de én ilyesmikre gondoltam.
Válaszokat előre is köszönöm
Szerintem a sportosság nem függ össze ezekkel a kasztni méretekkel, amit írtál! És a helyedben valami kis turbó benzinesben gondolkoznék, azt élmény vezetni is. Én ennyiért audi TT vagy TTS-t választanék, a kasztni alumínium, így rozsdamentes szinte mind, a gyártás is megszűnt már, így az ára csak felfelé fog menni.
A 3-4 milliósokat nem szabad megvenni, mert nagy szopás is lehet belőle, de 5 körül már nagyon szépek vannak fent.
S3/s5 lenne a másik javaslat, de ahhoz kevés ez a pénz sajnos, egy 440i-hez pedig végképp.
Válaszaitokat köszönöm.
Kiemeltem hogy nem SPORTÉLMÉNYT várok el mert nem is fogok kapni egy ekkora kasztnitól, egy s3 vagy tts szóba se jöhet mert elegancia szoba sem jön ezeknél.
Jó autók de nem arra a célra amire nekem kéne, hétvéginek vennék ilyeneket magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!