Erről a Bosch akkumulátorról mi a vélemény jó e?Vagy mit ajánlatok ugyan ilyen paraméterekkel ami jobb lenne ennél?
jan. 31. 20:11
2/8 anonim válasza:
Bosch aksival sok a garanciális probléma. Exide, Banner ezek jók.
3/8 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy! Én Auchan címkés akkuval is simán elmentem 6 évet, ráadásul abban rengeteg 2km-es bevásárlás is volt, és csak 1x kellett rátölteni ez idő alatt. Ráadásul nem is azért cseréltem már le mert megnyekkent.
4/8 anonim válasza:
Exideról hallok nagyon horror sztorikat néhány éve (régen tudom, hogy jók voltak). Varta és a Banner tud folyamatosan jó minőséget az utóbbi időben.
5/8 anonim válasza:
4. Mégis milyen horror sztorit hallottál?
🤣🙈🙉
6/8 anonim válasza:
2-3 evet birnak, vagy meg a gariidot sem, sok a cellazarlat. Tipikusan a dragan szart kategoria.
Itt utana olvashatsz bovebben:
7/8 anonim válasza:
Előző akkum Bosch S5-ös volt. Nagyon sokat, 9 évet kibírt, közben egy generátorfelújítást is. De van itt egy tag, aki mindig beírja a hasonló kérdésekre, hogy ma már ez is Kínában készül és azóta sokat esett a minőség. Ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom.
3 éve egy Exide Premium nevezetű akkura váltottam. Egyelőre csak ennyi tapasztalatom van vele, működik. Az durva lenne, ha ennyi időn belül bármi gond lett volna vele.
A másik autómban gyárilag egy Varta van. Azzal sincs baj. Most 6 éves.
8/8 anonim válasza:
Yuasa amit ajánlok. Bosch/varta szinte ugyanaz. Bosch volt előtte,persze az is jó volt míg adta a jeleket,hogy nem nagyon inditott.Van egy speciális műszerem ami az inditómotor,generátor és aksi állapotot méri.Ez mutatta csak ki,hogy nincs elég indítóáram,így aksicsere lesz.Olcsóbb,szimpatikusabb,és okosabb aksi ,mint a bosch vagy varta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!