Üdv. Gk. Akkumulátort szabad e a saruk levétele nélkül tölteni. Nem károsít e valamit? Ugyan ez a kérdés ha csak a (-) polaritást oldom.
Figyelt kérdés
2017. dec. 22. 04:18
1/10 anonim válasza:
Lehet tölteni, nem kell azért a sarukat leszedni.
Ha a negatívot leveszed ugyan az mintha mindkettőt
levennéd.
2/10 anonim válasza:
Húsz éve van "modern" autóm, nagy ritkán ellenőrzöm az akksi állapotát. Még soha nem kellett a rendszert megbontani. Akár egy napig is rajta maradhat az üzemkész, bontatlan rendszeren a töltő(persze nem házilag tákolt barkácstöltő, hanem gyári, digitális)
Szerintem szabad tölteni a saruk levétele nélkül. Nem károsít semmit. Azért sem kell megbontani, mert ha olyan a kocsi elektronikája, akkor az akksi levétele után lebutul, töltés, visszakötés után "fel kell tanítani"-..az általában sikerül..
3/10 anonim válasza:
Én ki szoktam venni,de csak azért mert panelban lakom. ;)
4/10 anonim válasza:
Én is panelban lakom, de én a kocsit szoktam bevinni, az akkut kinthagyni. :)
5/10 anonim válasza:
Lehet, sőt a szivargyújtón keresztül is, ha nem nyílik a motorháztető.
6/10 anonim válasza:
Töltheted,de rizikós mert ha csak egy pillanatra is felcseréled a polaritást,hazateszel mindent az autón.
7/10 anonim válasza:
csak egy baj van vele hogy nagyon rizikos mert ha - a + ra kötöd akkor tönkremehet az egész
9/10 anonim válasza:
Annyiból nem optimális, hogyha nincs sosem megcsiszolva a saru, akkor nem tölt rendesen és nem indít optimálisan.
10/10 anonim válasza:
Nem fog károsodni semmi, csak a töltő elektronikáját tévesztheti meg ha esetleg van valami áramfelvétele az autó elektromos rendszerének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!