Mennyire lenne hülyeség elcserélni egy 2 éves Toyotát egy 11 éves BMW-ért?
Egész életemben ilyen japán autóim voltak és mióta 3 napra odaadta unokatestvérem a 6-os BMW-jét, hogy használjam azóta konkrétan csak arra tudok gondolni, hogy milyen rossz beülni meg vezetni a sajátomat hiába sokkal újabb..
Az agyam tudja, hogy sokkal többet kellene majd költeni a BMW-re , de a szívem folyamatosan azt mondja, hogy váltsak most mert ez egyszeri alkalom lenne családon belül és imádtam beülni abba az autóba és vezetni is.. egyszerűen mintha egy másik univerzum lett volna hiába jóval idősebb kocsi.
Pénzügyileg ki tudom fizetni ha javítani kell, azzal nincs gond, csak nyilván sajnálnám ha folyamatosan vinné a pénzt.
Viszont nem tudom, hogy lesz e még ilyen lehetőségem később, mivel egyre jobban elektromos irányba megyünk el, illetve már közeledek a 40-hez és talán most kellene még egyszer "kiélni" magam ilyen téren..
Igazából magamban már szinte eldöntöttem, hogy belemegyek a cserébe, de jó lenne hallani külső véleményt is.
Köszönöm aki normálisan válaszolt. Számítottam az ilyen primitív és beszólogató válaszokra is.. Arra, hogy miért "cseréli el Toyota-ra a BMW-t" olyan egyszerű a válasz, hogy van neki több autója is és vagy garancia lejárta előtt vagy 10 éves kor után eladja őket. 2 héttel ezelőtt volt egy családi összejövetel, ott felmerült, hogy elakarja adni mire pár pohár bor után mondtam, hogy érdekel csak viccből, nem is gondoltam komolyan. De erre mondta, hogy akkor használjam pár napig és valószínű tetszeni fog, így is lett sajnos vagy nem sajnos ezt még nem tudom.
Az én Toyotam-at pedig nyilván nem ő fogja vezetni, a feleségének lenne.
Ha megengedheted magadnak és nem okoz gondot a fenntartás,szervizelés akkor vegyed nyugodtan,egyszer élünk,ki kell élvezni az életet.Az biztos hogy kevésbé lesz megbízható,bele kell kalkulálni de amint mondtad az élmény sokkal jobb,van akit nem érdekel másoknak viszont nagyon fontos.
Ha kiderül hogy mégse bírod a szervízelést pl eladod és veszel egy másik Toyotát,legalább megpróbáltad,ugye nem fogod anyagi csődbe vinni magad ezzel(remélem legalábbis)
A 2 éves Toyota még 7-8 évig simán elmegy alapvető karbantartással, lehet tovább is.
A 11 éves bmw most van abban a korban, amikor egyre több mindent cserélni kell. Ez a legtöbb autónál 10 éves kor után eljön, csak a bmw-nél a prémiumsága miatt még igen drága is.
Szerintem meg cseréld el, mert addig úgyse fogod megtudni hogy milyen az a másik autó.
AZtán majd rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!