Mennyire lenne hülyeség elcserélni egy 2 éves Toyotát egy 11 éves BMW-ért?
Egész életemben ilyen japán autóim voltak és mióta 3 napra odaadta unokatestvérem a 6-os BMW-jét, hogy használjam azóta konkrétan csak arra tudok gondolni, hogy milyen rossz beülni meg vezetni a sajátomat hiába sokkal újabb..
Az agyam tudja, hogy sokkal többet kellene majd költeni a BMW-re , de a szívem folyamatosan azt mondja, hogy váltsak most mert ez egyszeri alkalom lenne családon belül és imádtam beülni abba az autóba és vezetni is.. egyszerűen mintha egy másik univerzum lett volna hiába jóval idősebb kocsi.
Pénzügyileg ki tudom fizetni ha javítani kell, azzal nincs gond, csak nyilván sajnálnám ha folyamatosan vinné a pénzt.
Viszont nem tudom, hogy lesz e még ilyen lehetőségem később, mivel egyre jobban elektromos irányba megyünk el, illetve már közeledek a 40-hez és talán most kellene még egyszer "kiélni" magam ilyen téren..
Igazából magamban már szinte eldöntöttem, hogy belemegyek a cserébe, de jó lenne hallani külső véleményt is.
Ebben a helyzetben hulye lennel kihagyni a cseret.
Toyotat vehetsz barmikor, ugyan olyan az osszes. j
Jo BMW-t egy meg olyan evjaratbol ami tukrozi azt amit ez a marka tudott az elmult 50 evben, nem.
"Toyotat vehetsz barmikor"
LooooL, mert ugye BMW-t nem :D :D :D :D
Ezzel nem tudod meghosszabbítani a far.kad. Mert ez csak arra jó.
Nem lehetsz olyan hülye hogy elcserélsz egy szinte új autót egy 11 évesre. A családtagod jól járna az biztos. Mit gondolsz miért akar cserélni? Mert annyira jó? Azért mert egy pénznyelő f.os. Közel a 40 hez több eszed lehetne. De elfogod cserélni ezt már eldöntötted és megfogod szívni.
14
Annyi ilyen hülye van a környezetemben. Inkább 18-20 éves korosztályra jellemző, de tudnék legalább 5 ilyet mondani a szűkebb ismerôsi körömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!