Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire lenne hülyeség...

Mennyire lenne hülyeség elcserélni egy 2 éves Toyotát egy 11 éves BMW-ért?

Figyelt kérdés

Egész életemben ilyen japán autóim voltak és mióta 3 napra odaadta unokatestvérem a 6-os BMW-jét, hogy használjam azóta konkrétan csak arra tudok gondolni, hogy milyen rossz beülni meg vezetni a sajátomat hiába sokkal újabb..

Az agyam tudja, hogy sokkal többet kellene majd költeni a BMW-re , de a szívem folyamatosan azt mondja, hogy váltsak most mert ez egyszeri alkalom lenne családon belül és imádtam beülni abba az autóba és vezetni is.. egyszerűen mintha egy másik univerzum lett volna hiába jóval idősebb kocsi.

Pénzügyileg ki tudom fizetni ha javítani kell, azzal nincs gond, csak nyilván sajnálnám ha folyamatosan vinné a pénzt.

Viszont nem tudom, hogy lesz e még ilyen lehetőségem később, mivel egyre jobban elektromos irányba megyünk el, illetve már közeledek a 40-hez és talán most kellene még egyszer "kiélni" magam ilyen téren..

Igazából magamban már szinte eldöntöttem, hogy belemegyek a cserébe, de jó lenne hallani külső véleményt is.

jan. 31. 19:09
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%
Ha semmi más nem számít, csak az élmény, akkor vedd meg!
jan. 31. 19:10
 2/32 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy igen.
jan. 31. 19:13
 3/32 Koaxk Ábel ***** válasza:
73%

Nem egy liga a két autó, a BMW-ből még az alapabb motorosokat is jobb vezetni, mint mondjuk egy átlag Toyota-t.

Ezt nem értik sokan amikor egy Vitara-ból mondja valaki, hogy az mindent tud, meg elvisz a-ból b-be. Vannak autók amiknél az út az utazás az élmény, de ezt csak akkor érti meg valaki, ahogy te is tapasztaltad, hogy egyszerűen jó vezetni.

Apám egy VW Bora-ból ült át anno egy C Mercedes-be, az pedig azért nagyjából a belépő modell, ő mindig azt mondta, mindent tud a VW Bora... aztán azóta rájött, hogy mégsem, azóta csak Mercedes-t vesz.

jan. 31. 19:18
 4/32 anonim ***** válasza:
12%
LoooL
jan. 31. 19:18
 5/32 anonim ***** válasza:
90%
Az ész toyotát diktálja, de a szív a bmw-t. Ismerős. Én egy 20 éves T6-os S80-ba szerettem bele így. Kellett/kell rá költeni de imádom. Elfogulatlanul számold ki fenn tudod-e tartani, ha igen ugorj bele. Egyszer élsz!
jan. 31. 19:31
 6/32 anonim ***** válasza:
30%
Később is lesz rá lehetőséged.
jan. 31. 19:32
 7/32 anonim ***** válasza:
87%
Ha a pénztárcát is győzi hajrá, sokat kell rájuk költeni de minden fillér megéri.
jan. 31. 19:32
 8/32 anonim ***** válasza:
18%
ha annyira jó a bmw miért akarná valaki lecserélni egy szutyok 2éves toyotára ?
jan. 31. 19:46
 9/32 anonim ***** válasza:
20%
getszinagy hülyeség lenne
jan. 31. 19:48
 10/32 anonim ***** válasza:
50%

Akkor tedd meg, ha van a csere utan a számlán 2 milla legalább.

Viszont kéne tudni, hogy mégis miröl mire lesz a csere, km stb...

jan. 31. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!