Mercedes w212 ha nyàron kint van a 30 fokban akkor nem indul. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Elfordítom a kulcsot és nem történik semmi.Hibakód nincs. Ez csak nyàron van télen semmi gond vele. Megjön a nyàr és kezdődik újból egész őszig.
PL: Nyàron reggel elmegyek vàsàrolni délutànra màr a parkolóban úgy felmelegszik valami a kocsin hogy nem indul el. Ilyenkor vàrnom kell pàr óràt hogy ne érje nap a kocsit,àrnyékban legyen. Utànna gond nélkül elindul.
2024. jan. 31. 12:19
1/5 anonim válasza:
ilyen nincs, az a világból kimegy, örökélet +1 nap
2/5 A kérdező kommentje:
Hàt akkor én pont kifogtam.
5 éves koràtól van nàlam és azóta van ez a hiba. Egyik merci szervízben nem talàltàk meg a hiba okàt ahova hordom szervízbe.
2024. jan. 31. 12:35
3/5 anonim válasza:
Nem lehet hogy esetleg valami érintkezési hiba a gyújtáskapcsolónál? Ha felmelegszik akkor az anyag tágul és akkor már nem érintkezik. Ha visszahűl ismét lesz érintkezés.
4/5 anonim válasza:
Nemrég láttam egy videót, amin hasonló volt a gond, felmelegítette külön az ecut és úgy sem indult, tehát az a központi egység volt a rossz. Persze nálad lehet más is rossz, de így látatlanban ennyit tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!