Milyen 125-ös motorokat tudtok felsorolni nekem?
milyen stílusban?
sport-túra-enduro?
Aprilia Af-1
Yamaha Dt 125
Honda Nsr 125
Cagiva Mito 125
Yamaha Tzr 125
Suzuki RG 125 Gamma
de ezen kívül van még elég sok. :)
kicsit szűkítsd a stílust és az árat és folytatom.
YAMAHA SR 125
APRILIA tuareg
HONDA MBX
GILERA rx 125
Suzuki RM 125
CAGIVA freccia
CAGIVA Elephant
GILERA KZ-125
HONDA xl 125
SUZUKI TS 125
YAMAHA TDR
MZ ETZ 125
a 4t-ket miért hagyja ki mindenki? amit eddig felsoroltak, az mind 2t. persze mind szép és jó, csak a 4t előnye, hogy ha van benne 15-20000km, nemkell dugattyút, hajtókart cserélni, és ennek ellenére nem kell aggódni, hogy mikor fog besülni. ja, és nemkell bele vásárolni a méregdrága olajat. elég a szezon elején cserélni. a tankolás meg nemfog annyira fájni. van egy "iszonyatosan nagy" hátránya: nem megy 140-nel, csak 120-130-cal. de legalább olcsóbban kijön (hosszútávon). én mindenképp a Nüteműeket javaslom:
ahogy mondod, Honda CBF, és CBR
Honda Varadero
Yamaha YBR 125
Yamaha WR 125
Yamaha XT 125
Yamaha YZF-R 125
Kawasaki D-tracker 125
Suzuki DR 125 SM
Derbi Senda Terra 125
Derbi GPR 125
...
kínaiakat nem érdemes venni. nem a megbízhatóságról híresek. 2t 125ösöket már soroltak eleet. én inkább 4t párti vagyok, de ha már 2t, akkor:
Aprilia RS 125
Aprilia SX/MX/RX 125
Cagiva Mito/Raptor
és a Yamaha TDR 125
mindegyik közül a Varadero a legalkalmasabb enyhe terepre is, túrákra is, és megbízhatósága és a fogyasztása is jó.
széles utat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!