Melyik négyévszakos gumit választanátok?
Sziasztok! Négyévszakos gumit keresek a kocsimra, 205/55 vagy 215/50 R19 méretben. A Continental Allseasoncontact 2 és Michelin Crossclimate 2 gumikat néztem. Ami számomra fontosabb az a gördülési ellenállás és a zaj, viszont minimálisat beáldoznék belőlük, ha valamelyik gumi jóval jobban teljesít egyéb téren, mint a másik.
Szerintetek melyik lenne a jobb választás? Van tapasztalatotok valamelyikkel?
A választ előre is köszi!
Megértem, hogy nem mindenkinek való a négyévszakos és egyetértek #10-el, viszont tisztában vagyok a teljesítményükkel, van velük tapasztalatom, összehasonlítási alapom, ezért is szeretnék fixen azt venni.
A kérdésem az volt, hogy a fent említett két modell közül melyiket ajánlanátok jobban, erre nem kaptam választ, de ha valaki utólag idekeveredik, végül valszeg a Crossclimate 2-t fogom választani 205-ös méretben, mert abból van S1-es verzió és valamivel jobban teljesített száraz teszten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!