Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bevállalnátok ezt az Audi...

Bevállalnátok ezt az Audi A6-t ha vételáron felül 400 ezer maradna meg?

Figyelt kérdés

[link]

2 millióm van rá , még biztosítás meg átírás stb. kb marad 400 ezer.

Azt írják janárban volt olajcsere is meg több nagyobb javítás szóval még olajat se kéne cserélni benne, meg garanciát is vállalnak rá 1 évig, szóval most ha valami féket vagy valamit cserélni kell az belefér ebbe aztán meg gyűjtögetek megint rakok félre ha valamit kellene csinálni. Vagy rosszul gondolom?

2024. jan. 26. 14:55
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
400 ezer forint az első átnézésnél el fog menni, nem hogyha valami váltó, motorhiba lenne. A garanciával meg általában kitörölheted a valagad, marketingre használják főleg.
2024. jan. 26. 16:09
 12/38 A kérdező kommentje:

Oké lehet elmegy de akkor rendben van a gép.

Mi az, hogy kitörölhetem vele?? Ha leírjuk, hogy vállalja akkor vállalnia kell vagy jogot sért! Ha meg csak hirdetésbe irja de amúgy nem akarja akkor meg utdom átakarna verni és nem is veszem meg.

2024. jan. 26. 16:11
 13/38 anonim ***** válasza:
garancia nem azt jelenti hogy bármi baja van ingyen megcsinálják
2024. jan. 26. 16:18
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el az aktuális kereskedő jobban ismeri a jogait, mint te. Illetve a kiskapukat is.

De amúgy miért lenne úgy alapvetően baja a motornak vagy váltónak? Tudják, hogy iszonyúan kicsi az esély arra, hogy szaros 1 éven belül valamelyik pont nálad "tönkre menjen". Épp ezért adják rá a garit, ami számodra meg valami óriási plusz.

Ha esetleg mondjuk a váltód felújítós lenne akkor biztosan létezne valami jogi kiskapu a nem megfelelő használattól kezdve a korábbi elmulasztott karbantartáson át tököm tudja még mit nem találnának ki.

Én élő embertől nem hallottam olyat még, hogy random motorokat cserélt, meg váltókat újíttatott fel kereskedő neki szórakozásból.

Lesz egy hengerfejed rávágják náluk tökéletes volt, sokat mentél hidegen stb. használatból eredő hiba. Kész.

De mi lenne ha vennél egy autót aminek a vásárlása, üzembehelyezése, fenntartása, első szervíze belefér a keretedbe?

2 guriga körül néznék alap motoros KIA, Opel, Fordokat nem sokat futott 20 éves audit ami 20 éve 25x került ennyibe.

2024. jan. 26. 16:31
 15/38 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel semmilyen garancia nem ér semmit mert mindent kilehet magyarázni ez nem így működik!

Ha ő azt mondja a motor nem fogyasztja az olajat, nem hengerfejes stb akkor az nem lesz hirtelen az drasztikus mértékben pár ezer km alatt!

Csak éppen egy ilyen opel meg kia semmi élvezetet nem ad, se ereje nincs, se kényelme, se kinézete se semmije csak ellehet vele menni A-ból B-be nekem az ilyen nem autó hanem egy kaszniba zárt bicikli

2024. jan. 26. 17:05
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Csak félve kérdezem, ha szerinted ez az autó ennyire non plus ultra, luxus, kényelem, erő, megjelenés, megbízhatóság, akkor szerinted miért kerül ennyibe és nem tízszer ennyibe...?
2024. jan. 26. 17:18
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
#15 Ez mind szép és jó, de ha nincs pénzed ezekre az extrákra, luxusra, akkor miért nem inkább azt nézed, hogy jól működjön? Ha lenne pénzed megfizetni az élvezetet, az erőt stb., akkor nem itt kérdezősködnél, bizonygatnád az igazadat. Megvennéd és ha van milliós költség, akkor lazán odarakod nekik az asztalra, hogy tessék, csináljátok meg. Majom - banán. A garancia alól elég könnyű kibújni, látod garancia nélkül nem vennéd meg, de ha meg garanciánál azt mondják, hogy ez ennyi idős autónál normális, akkor meg hú, ezek átvertek. Hát figyelj, ha nincs pénzed a luxusra, akkor ne vegyél luxusautót, ilyen egyszerű.
2024. jan. 26. 17:29
 18/38 A kérdező kommentje:
Mert idős autó meg a sok suzuki huszár fél az ilyentől mert nem 2 évente kell rá költeni olajcserére csak
2024. jan. 26. 17:34
 19/38 anonim ***** válasza:
Tesó, még én sem vettem Audit A6-ot, pedig nekem 20 millióm volt autóra, nem 2. Te, egy ilyen autót nem emgedhetsz meg magadnak, iszonyú messze vagy tőle.
2024. jan. 26. 17:34
 20/38 A kérdező kommentje:

Ez olyan hogy miért veszel szép meg jó ruhát meg márkás ruhát? Miért nem mackóban meg trikóban jársz?

Valakinek vannak igényei valakinek nincsenek!

Nekem volt már 2 suzukim is és elegem van ebből a fapados 0 erős autóból , nem fogok venni egy másikat csak mert újabb de ugyanilyen rossz

2024. jan. 26. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!