Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bevállalnátok ezt az Audi...

Bevállalnátok ezt az Audi A6-t ha vételáron felül 400 ezer maradna meg?

Figyelt kérdés

[link]

2 millióm van rá , még biztosítás meg átírás stb. kb marad 400 ezer.

Azt írják janárban volt olajcsere is meg több nagyobb javítás szóval még olajat se kéne cserélni benne, meg garanciát is vállalnak rá 1 évig, szóval most ha valami féket vagy valamit cserélni kell az belefér ebbe aztán meg gyűjtögetek megint rakok félre ha valamit kellene csinálni. Vagy rosszul gondolom?

2024. jan. 26. 14:55
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
61%

Igen, 2 héttel az eladás előtt minden bizonnyal több száz ezres tételeket a te két szép szemedért cserélgettek benne

Ha szerencséd van, akkor az olajcsere talán igaz.

Motorra és váltóra van 1 év garancia az kit érdekel? Baromi kicsi az esélye annak, hogy most így 365 napon belül neked motor generálod legyen.

Fékre gari? Oda van írva, hogy mire van garancia. Amúgy sem értem hogy gondolod, hogy kopó alkatrészeket cseréltetsz majd garira

Ez az autó új korában 25x került ennyibe. Szerinted megéri? Add össze a matekot töki

2024. jan. 26. 15:25
 2/38 anonim ***** válasza:
32%
:) :) :) :) :)
2024. jan. 26. 15:29
 3/38 A kérdező kommentje:

Nem tudsz olvasni? Azt írtam én megcsinálom a fékeket ha kell nem arra várok garanciát..

De mivel váltóra és motorra garancia van 1 évig így a nagyon nagy költségek nem várhatóak 1 éven belül.

Kit érdekel mennyibe került réágen? Eltelt azóta rengeteg év , már mikor kihozod az új autót a szalonból akkor is veszít árából , az csak egy felnyomott ár

2024. jan. 26. 15:30
 4/38 anonim ***** válasza:
55%
De miért adnád A8 alá? Az igazi úriemberek azzal járnak. 30 évessel.
2024. jan. 26. 15:33
 5/38 A kérdező kommentje:
Te járjál a biciklivel vagy busszal, ne okoskodjál ha nem a kérdéshez való
2024. jan. 26. 15:43
 6/38 anonim ***** válasza:
Nem. Ebből kifogni egy viszonylag költségmentes példányt olyan lottó 4es esély. Ha fontos az üzembiztos autó és 2 millió a keret, akkor nekem ez biztosan felejtős lenne. Nincs annyi ember Európában, ahány hirdetést már láttam megbízható használt autókról.
2024. jan. 26. 16:01
 7/38 anonim ***** válasza:
100%

Lehet én vagyok túl paranoiás, de manapság ilyen 1-1,5 millióért egy Opel Astrát se szívesen vennék meg, nem hogy egy A6-ost!

Öreg, sok km-es, dízel, automata... bátor vagy, nem a legszerencsésebb összeállítás. Ettől persze lehet hogy egy jó, hibátlan autó, de nagyon nézd meg! Bármikor bármi elfoshatja magát benne még akkor is ha pillanatnyilag most jó. És akkor simán röpködhetnek a javításkor a milliók is.

A lényeg: ennyi pénzből biztosan nem ilyen autót vennék. Ha ilyen autó kellene, többet gyűjtenék rá és nem a kínálat alját nézegetném.

2024. jan. 26. 16:03
 8/38 anonim ***** válasza:
Össz-vissz 2 millió sovány egy ilyen autóért. Már a vételára is feltűnően olcsó, erre további milliókat kell valószínű rálocsolni a következő egy-két évben.
2024. jan. 26. 16:03
 9/38 anonim ***** válasza:

"De mivel váltóra és motorra garancia van 1 évig így a nagyon nagy költségek nem várhatóak 1 éven belül."

És? Utána mi lesz? Beesik az eső majd egy 800 ezres szervíznél?

2024. jan. 26. 16:08
 10/38 A kérdező kommentje:
Én is tartottam tőle de ha tényleg garanciát ad a vételnél is és ezt leírjuk akkor 1 éven belül kiderül hogy van e baj váltóval vagy motorral , amúgy tényleg rizikós lenne ha nem írjuk le nem venném meg
2024. jan. 26. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!