Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autód volt amit nagyon...

Milyen autód volt amit nagyon gyorsan vagy éppen nagyon lassan vittek el?

Figyelt kérdés
[link]

2024. jan. 25. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Az első autóm egy Renault Thalia volt,amikor váltottam meghirdettem hahun 260ezerért rögtön hívott vagy 10 nepper aki aprópénzért vitte volna,őket lekoppintottam.Szerencsére még aznap hívott egy normális helyi magánszemély akivel másnapra beszéltünk találkozót,meg is vette az autót,azóta nem hallottam felőle.

Ez volt lassan 2 éve.

2024. jan. 25. 15:03
 2/10 anonim válasza:
Opel astra, fél év volt mire elvitték 750ér
2024. jan. 25. 15:38
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
1 hónapon belül megvették mindkettőt amit eladtam.
2024. jan. 25. 16:31
 4/10 anonim ***** válasza:

Honda Jazz-t adtam el pár napja, 20 éves autóra másnap lecsaptak és el is vitték. Nem telt el 24 óra, első megtekintő vitte, pedig nem volt hibátlan.

Valószínűleg nem ennyire gyors a piac, de mindenképp egy kapós típus a Jazz.

2024. jan. 25. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Lada 2101. Két éve adtam el. Első körben csak zárt facebook csoportba raktam fel. Pár percen belül több mint 50-en jelentkeztek, egymásra licitáltak. Az első személyes megtekintő alku nélkül azonnal el is vitte. Magam sem számítottam rá, hogy ennyire kelendő.
2024. jan. 25. 18:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Ezer kettes már alig és tényleg egy ikon :)
2024. jan. 25. 19:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Régi Suzukit tavaly. Este felraktam, és legalább 15en jelentkeztek egy órán belül. Csak rajtam múlt, hogy másnap este tudták csak elvinni.
2024. jan. 25. 20:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Legelső autóm egy F Astra volt elég rozoga állapotban, úgy voltam vele hogy hirdetem fél évig 60 ezerért mert kb annyit is ért, és ha nem kell senkinek akkor elgurulok vele a bontóba mert annyi műszaki még van rajta.

Aztán másnap felhívott egy pasas aki mondta nekem hogy ha aznap eljöhet az autóért akkor lerakja nekem a 60 ezret és le is papírozhatjuk.

Ez meg is történt, eljött megnézte, adta a 60

2024. jan. 25. 21:22
 9/10 anonim ***** válasza:

#8as vagyok folytatom.

Szóval adta a 60 ezret, papíroztunk és már vitte is. Kb másfél év után láttam az utakon valamivel jobb állapotban de úgy is elég szörnyűn nézett ki.

Aztán rá nem sokkal később már egy kereskedő udvarán láttam hogy eladó, de ott volt elég sok ideig.

Aztán volt nekem egy nagyon jó állapotban lévő MKI-es Ford Focusom. Azzal azért volt foglalkozva elég rendesen, egy hozzáértő szerelő barátom csinálta meg jóra és még lakatolva is lett. Azt 5 hónapig hirdettem mire jött érte valaki és el is vitte. Az volt a baj hogy annyira jó állapotban volt hogy sokan el sem hitték. Igaz árát is elkértem érte majdnem a lista legfelső szintjén volt akkoriban. Aztán végül egy hölgy vette meg de alkudott belőle úgy 150 ezret, többet akart de nem engedtem ennél többet semmiképpen sem. Úgy voltam vele ha Ő nem viszi el akkor leszedem a hirdetést és beadom kereskedőnek. Végül elvitte, és mai napig használják mert a haverom szomszédja lett nem rég a tulaj így elég sokszor látom, de elvannak vele, szeretik azt az autót.

2024. jan. 25. 21:29
 10/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

A prémium használt autóim rendszerint gyorsan vinnék el, csak sajnos nem az a célközönség akiknek el is akarom adni.

Egyszer így nagyon megjártam, ha már testvér, bástya, főnök megszólítással hív fel valaki, inkább belökném a kocsit az árokba és felgyújtanám, mint még egy ilyennek autót eladni!

2024. jan. 28. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!