Tényleg csak a lakóhelyemhez legközelebbi vizsga ponton lehet vizsgáztatni a kocsimat?
Figyelt kérdés
Konkrétan ha püspökszilágyon lakom a szerelőm műszakiztathatja Rétságon?2024. jan. 24. 18:09
2/8 anonim válasza:
Dehogyis, én az ország másik végén vizsgáztattam, mint ahol lakom 😂
4/8 anonim válasza:
Ha nem járt még le a műszakid, akkor mehetsz ahova akarsz.
Ha lejárt, akkor el tudom képzelni, hogy nem adnak útvonalengedélyt arra, hogy az ország másik végébe menj.
6/8 anonim válasza:
Nem, én pl holnap viszem Pestre 20km-ről. Olcsóbb 10e Ft-al mint a lakóhelyemen és egyébként is mennék mást is intézni.
7/8 anonim válasza:
Nem a kerdeshez kapcsolodik teljesen, de ha lejart a müszaki - es utana csak 2 hettel tudom vinni (mert ugy adnak szabadsagot) annak milyen következmenye lehet?
8/8 anonim válasza:
Kérsz egy 3 napost és semmi.. ha nem kérsz és nem kapnak el akkor sincs semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!