Forgalmi vizsgánál mindenképp kikapcsolják a rádiót? Lehet kérni, hogy legyen bekapcsolva a vizsga alatt is?
Szerintem a vizsga alatt nem fogják engedni, hogy szóljon a rádió. Nálam a tanulás alatt is ki volt kapcsolva, az oktatóval beszélgettem sokat.
Aztán a próbavizsgán, 1 óra teljes csend volt és nagyon zavart, hogy nincs semmi visszajelzés, hogy jól csinálom-e amit csinálok.
Ezért a rendes vizsga előtt tartottunk olyan órát, ahol nem beszélt az oktató.
Sőt volt, hogy néha beült hozzánk egy másik diák is oktatás közben.
Amikor az éles vizsga volt, már nem zavart a csend és az sem, hogy van valaki más is az autóban rajtunk kívül.
Mire a rendes vizs
*korán küldtem el :-)
Mire a rendes vizsgára került sor már nem zavart a csend és az sem, hogy rajtunk kívül van más is az autóban.
Csak szóljon jó hangosan!
Tudja meg az a vizsgabiztos, milyen az amikor egy igazi belvárosi vagány vizsgázik!
/akinek a vérében van a vezetés/ 😂
Ezt az oktatódtól kérdezd meg inkább!
Nekem általában szólt a rádió az oktatás alatt. Nem hangosan, és ha magyarázott az oktató, akkor lehalkította teljesen. Vizsgán viszont csend volt, stresszelt is rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!