Renault Clio, vagy Honda Jazz, vagy Toyota Yaris jobb autó?
Figyelt kérdés
2024. jan. 24. 09:25
21/33 anonim válasza:
Az attól függ, hogy milyen használt autó és milyen állapotban, mert aminek csak felfelé fog menni az ára.
22/33 anonim válasza:
Jó, itt most nem egy szuperritka Ferrariról vagy hasonlóról beszélünk, amit sokan befektetési céllal vesznek.
23/33 anonim válasza:
De miért kellene szuper ritka autónak lennie? Nem is értem.... Ja és nem is ez a legdrágább kettes golf.
24/33 anonim válasza:
Jó, ez megint más, amikor már oldtimer korban van egy autó, és gyári állapotú, tehát jogosult is az OT rendszámra. Ilyen ezerből egy ha van. Azért egy átlag kettes Golfért a legelvetemültebb márkarajongók sem mernének elkérni ennyi pénzt. Szóval ez egy extrém példa. Aztán ezt is ki tudja, mennyi ideig árulják majd, míg jön valaki, aki pont erre vágyik.
27/33 anonim válasza:
Tudom, szoktam nézegetni én is az ilyen youngtimer, oldtimer korú autókat.
De most mit vársz? Vonjuk le azt a következtetést, hogy a használt autók árai felfelé mennek?
28/33 anonim válasza:
Nem! Csak azt, hogy nem MINDEN használt autó ára megy lefelé. Csupán ennyi :)
29/33 anonim válasza:
Oké, ez is fontos. Csak ez egy ezreléke maximum a piacnak.
Egyébként az a hármas Golf durva. Azt konkrétan megvette valaki, párszor mentek vele, aztán ott maradt a garázsban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!