Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagy fagyban szorul pár kmig...

Nagy fagyban szorul pár kmig a bal hátsó fék. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Büdös es meleg a felni pár km utan. Viszont aztan sokáig semmi baja. Csak minusz 5 alatt csinálja. Először nem tudtam honnan jön a szag ( két hete) ma ujra csinálta es rajottem. Viszont hazafelé mar semmi gond, semmi szag, a felni is visszahűlt.

Összesen kétszer történt ilyen, két hete es ma. Szerelőhöz viszem természetesen, de kíváncsi lennék mire szamitsak.

2024. jan. 22. 08:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
a fagy
2024. jan. 22. 08:25
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

Dob v tárcsa?

Mikor volt fékfolyadék cserélve? Mikor voltak ganyézva a fékek rendesen? Fék dugattyúk kivéve, felpucolva majd összerakva?

2024. jan. 22. 08:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Fogalmam nincs, basszus nő vagyok ehhez nem értek. Kereken egy éve vittem be, hogy minden féket cseréljen rendesen meg mindent nézzen at a szerviz csinalja amit kell. Ezen kívül fel évente viszem szervizelése, cserélje amit kell ( löttyök ilyenek).

Ennyit tudok.

Azon kívül, hogy mi a büdös? Örülök, hogy megtudtam a felnit kell tapogatni. Ennyi.

2024. jan. 22. 08:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nemrég vettem egy renyót, első tulajtól, ami egy cég volt.

Adták hozzá a szervízkönyvet is, amiből láttam, hogy kerek 10 éve nyúltak a hátsó fékhez...

Szétszedtem, ahhoz képest jók voltak a betétek, csak egyik oldalon nem fogott a kézifék, azt szedtem szét először.

Csak a bowdenje volt kiakadva az autó alatt.

Szóval kérdező a szerelőd hozzá se nyúlt a hátsó fékhez. :(

De azt látni amúgy a felnin át, ha új dobok vannak rajta, meg cseréltek valamit, mert ragyognia kell, mint a salamon töke.

2024. jan. 22. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:
beragadt a kézifék
2024. jan. 22. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!