Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha erosen fekezek miert ut a...

Ha erosen fekezek miert ut a motoromon a hatso fek?

Figyelt kérdés
Uj motort vettem (er6f), kicsereltem rajta minden kotelezot, igy a fekfolyadekot is. Jol fognak meg minden, de ha nagyobb sebessegnel (30-tol felfele) erobol letaposom a hatso feket utemesen uti a talpamat. Mivel fizikai akadaly ezt nem okozza, ezert lehet hogy az ABS mukodeset erzem igy? Mint mikor neha ugyan ezt az elso feknel megcsinalom es erzem hogy kicsit luktet a fek? Vagy miert van ez? Kisebb sebessegnel ilyen nincs, a hatso feket siman lenyomhatom tovig erobol akkor sem jelentkezik az utes sorozat. De mondom, csak ha erobol lenyomom csutkara, kisebb-kozepes fekezesnel semmi
2022. aug. 11. 07:19
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Hullámos a tárcsa
2022. aug. 11. 07:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ABS-es véletlen?
2022. aug. 11. 07:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mármint ez az új motor ez használt motor?

Mert az nem új.

2022. aug. 11. 07:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Új motornál miért kell fékfolyadékot is cserélni???
2022. aug. 11. 08:35
 5/7 A kérdező kommentje:
bocsánat csak nekem új, amúgy használt motor. én ABS-re gyanakszom, a féktárcsa nekem nem tűnik rossznak, meg akkor folyamat ütne fékezéskor, ez meg csak akkor mikor már 90-95% ra be van húzva a fék (és hirtelen fékezés van)
2022. aug. 11. 09:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

#5: Ha te nem veszed észre, nem érzékeled, hogy az ABS működésbe lép, akkor ne ülj motorra. Tényleg, a saját érdekedben. Nem baszogatásból

Egyébként miből állapítottad meg, hogy neked nem tűnik hullámosnak tárcsa?

Ha nagyon akarod tesztelni, tedd állványra a motort, hajtsd kézzel a kereket és húzd lassan a féket. Hallani fogod, hogy mikor kezd el súrlódni a fék, ha egyenetlen, akkor a tárcsa hullámos.

2022. aug. 11. 09:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ABS. 30-nál, ha beletaposol a hátsó fékbe 100%, hogy blokkolnád, így az ABS bekapcsol.
2022. aug. 11. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!