Elvan görbülve az első teleszkópom a motoromon baleset során. szerintetek javítható vagy kuka?
Figyelt kérdés
Yamaha tzr80 motorom van, és baleset során elgörbült az első teleszkópom, a kormány szimetrikus, ha alaphelyzetbe van a kerék jobbra áll. teleszkópban van egy görbület. nemtalálok seholsem új teleszkópot, 125cc hez sem találok ugyanolyan méretet mint nekem van. Bontókat felkerestem ott sincs olyan méretben mint nekem van. Gyártó azt mondta már rég nem gyártanak első teleszkópot. Szerintetek mit tehetnék ilyenkor? javítható esetleg? vagy kuka? (szerintem kuka)2022. aug. 6. 17:29
1/1 anonim válasza:
Nézz körül a neten, mert vannak cégek akik teleszkóp javítással, egyengetéssel foglalkoznak, szóval még talán van remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!