Milyen akkumulátort tegyek az autómba?
Figyelt kérdés
Adott egy Opel Astra 1.6 Z16XEP 2005-ös hatchback személygépjármű.
A következő akkumulátort gondoltam bele, ez megfelelő lehet? Előtte egy bosch P0004 típusú volt benne, de árban az drágább. Ez az akkumulátor megfelelhet? Tudtommal ez még pont jónak kéne lennie bele 64Ah 600A.
Válaszokat előre is köszönöm!
jan. 21. 17:16
1/10 anonim válasza:
Ha belefér a helyére, akkor jó.. (Nekem Bosch pusztult 1,5 évre, soha nem merült le, nyilván egyedi eset, de akkor is)
2/10 A kérdező kommentje:
És baja nem lesz hogy nagyobb teljesítményű?
jan. 21. 18:06
3/10 anonim válasza:
Ha jót akarsz akkor Exide az ami tartós.
De abba felesleges nagyobbat tenni, elég kisebb is bele.
Exide 53 Ah.
Persze ez drágább egy kicsit de megéri .
4/10 anonim válasza:
Valami olcsót
kb mindegy milyen márkájú 3-4 évet mind kibir utána meg lutri
5/10 anonim válasza:
A legjobb márka a Bosch az be vált a legócskább a Jász akku az 1 évig se jó
7/10 anonim válasza:
Exidenak sajnos melyrepulesben van a minosege. Igazi dragan szart kategoria mostanaban.
Varta Bluet ajanlom.
8/10 anonim válasza:
Ha ennyiert megkapod, az jo.
De egyebkent felesleges bele ekkora.
Ez meg 2 literes benzinesbe is eleg.
9/10 anonim válasza:
Aki szerint a Bosch nem jó az ne csodálkozzon hogy az Auchan márkájú akkumlátor 1 évnél tovább nem bírja! Aki spórol az akkumlátoron az szidja a legjobban a drága jó márkákat amire sose költene mert spórolós ennyi
10/10 anonim válasza:
Varta ,banner bosch ezek jók de mind kb 3 4 évet bír mondjuk az én genefátorom 1 bannert 1 vartát evett meg 4 hónap alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!