Valaki le írná nekem részletesen hogy hogyan kell Ladában (2105) fagyállót cserélni?
Persze hogy onnan… :)
Had döntsem el én hogy mit honnan nézek és hogy mit csinálok az autómmal, jó?
Tudod nem mindegy hogy nézel egy videót meg veszed a szükséges szerszámokat és normálisan maximális odafigyeléssel nem kókány módon meg csinálod magadnak vagy el mész egy szerelőhöz aki úgy kezdi hogy 10.000/óra azt direkt szuttyog rajta 3 napig… vannak olyan dolgok amik miatt én is szerelőhöz vinném de a hülyeségért amit én is meg tudok csinálni nem fogok 10 ezreket kiadni a zsebemből… informálódni meg nem szégyen azt se értem hogy ha nem tudsz érdemleges választ adni akkor minek jössz ide? Te voltál az akit vertek a suliban vagy mi?
Jaj, ezen a válaszon kár volt gondolkodni 10 napot, csak elpocsékolt idő.
Inkább menj vissza lada-videókat bámulni.
Ha esetleg még nem értél a megkezdett munka végére, akkor segítek.
Memorizáld:
motorháztető kinyit
hűtősapka lecsavar
túlfolyó sapka lecsavar
fűtéscsap kinyit
vízcső bilincs lazít
csövet lehúz
blokkból leeresztőcsavart kiteker.
Innen van egy kis könnyebbség, mert a víz végzi a dolgát, neked nem kell beleszólni, ki fog csorogni segítség nélkül is.
(ez ilyen okos víz)
Amikor mind kifolyt, utána ugyan ezek a munkálatok következnek, de figyelj, mert visszafelé!!!
Hajrá, csináld, csak pontosan és szépen, tudod, ahogy a csillag...........
Nagyon szívesen, nem kell hálálkodni! 😁
#13.
Miután a kérdező panaszkodott, hogy nem talál erre utaló videót, gondoltam ez az információ (is) komoly segítséget jelenthet. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!