Valaki le írná nekem részletesen hogy hogyan kell Ladában (2105) fagyállót cserélni?
Melyik részét nem tudod?
Leengedni letudod?
Ha van rajta csap akkor ott kell , haninc sakkor a legalócsövet kell levenni.
Vissza raknia csövet és feltölteni.
Hány fokos a fagyálló?
De ettől függ a híhítás is.
Töltsd 1 liter fagyállót, majd kb fél liter deszt. vizet és így tovább amíg tele nem lesz.
Azt nem tudom hogy kell e légteleníteni de majd leírja valaki.
A hűtő bal alján van egy 13as fejű leeresztő csavar. Azt és a hűtősapkát leveszed, így kimegy minden a hűtőből.
Utánna a blokk bal oldalán az olajgomba körül van egy 13as nyílású dugó, azzal leengeded a blokkból is.
Ha lement minden visszarakod a dugót és a leeresztő csavart. Hogy feltöltsd én ki szoktam venni a hőgombát a hengerfejből, hogy egyből megteljen a blokk is. Elkezded tölteni befele és amikor elkezd kifolyni a hengerfejből akkor visszarakod a gombát is. Ezután töltöd amíg meg nem telik.
Esetleg egy kör után ellenőrizd a szintet.
Mennyire hihető, hogy az a lada tulaj, aki váltót, szélvédőt, gátlót cserél és komplett fékrendszert javít, annak "segítség " kell a hűtőfolyadék leeresztéséhez és feltöltéséhez?
Áááá, kicsit sem trollkodás!😣
Tényleg a teljes fékjavítást a neten látott videók alapján végezted? Tegyük föl, hogy elhiszem. 😉
Viszont annyi készség már nincs benned, hogy egy vízcsövet lehúzzál, és egy 8-as leeresztőcsavart kitekerjél, mert arról még nem készült egy színes szélesvásznú szinkronizál orosz oktató film?
Hú de vicces vagy!
Jut eszembe, csajozni is a netről tanultál? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!