A 2011-2017 között gyártott Swift az tényleg egy nagyon jó és megbízható autó, típushiba nélkül?
Figyelt kérdés
Sokan összekeverik a 2005-2010 között gyártottal,és csak ráncfelvarrásnak nézik de ez elvileg egy teljesen más autó, csak hasonló a külseje.
Felül az új alul a régi:
Ebből sokkal kevesebb fut mint az előző generációból,de sok helyen olvastam, és több különböző helyről hallottam hogy ez egy nagyon jól sikerült autó, sokkal jobb a fogyasztása,mint a 2005-ösnek kijívították az előző típushibáit (nyelestengely hiba, ABS kocka).
Van valakinek közületek ilyen mik a tapasztalatok, tényleg ennyire jó?
2024. jan. 20. 20:56
11/19 A kérdező kommentje:
Én elhiszem, hogy annyi van benne, viszont akkor nem is várható,hogy nagy baja legyen. Érdekesebb lett volna ha azt írod,hogy 200 000 van benne, és úgy volt ennyi baja :)
2024. jan. 21. 12:15
12/19 anonim válasza:
a 2017-IG gyártott suzuki swiftek mind jók, 2017 től már viszont a suzuki is beleállt (belekényszerítik) a globalista új világrendbe, szoftver került az autóba meg ronda kék fényű lámpa, turbó meg egy csomó felesleges dolog. Ezek már nem fognak 500k-t elmenni bontatlanul.
13/19 anonim válasza:
Jól mondja a 12es. Van az ismerősömnek új swift gl 1.2. Közvetlen befecskendezés 8injektorral/renegeteg elektronika. Szerintem a legjobb a vasaló swift.
14/19 anonim válasza:
[link] Az utódjáról egy teszt. Nem változott olyan sokat, az előző verzióhoz képest.
15/19 anonim válasza:
Szerintem igen. Egyedül a korrózió :(
16/19 A kérdező kommentje:
Hol korrodál? Mert nekem a 2005-ös van, és az is csak a bölcsőn korrodál,de hát az már 19 éves.
2024. jan. 23. 21:53
17/19 anonim válasza:
Teljesem normális ennyi évesen a rozsda kérdező. A küszöböket még nem kellett cserélni?
18/19 A kérdező kommentje:
Azzal nincs gond:) Bölcső rohadt szét, azt ki kell cserélni azon kívül nem vészes.
2024. jan. 24. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!