Mazda 2014 2.0 motorral, 250 ezer km. Mik a tipushibák? Mennyire megbízható? Valóban fogyasztják az olajat?
Úgy tudom ez Skyactive G
Valahol olajfogyasztasra panaszkodtak.
Mennyire jó/rossz ez a motor?
Ebben a kategóriában melyik lehet jobb választás?
Sok autót néztem, toyota, honda, mitsubishi. Leginkább a mazda tetszett, mert jobban felszerelt, mitn a többi.
Csak Japánt néztem, mert mindenféle képen benzines kell. (Autómata lenne a legjobb, de nem ismerem a japó automatákat)
Teljesítményben nem mennék szívó oldalom 2 liter valamint 145 lóerő alá. Ez egy olyan dolog, amiben semmiképpen nem engedek.
A benzines az a legjobb szívó benzin a világon, semmi baja nincs, olajat nem eszi tényleg csak a kopó, forgó alkatrészekre kell költeni. Dízelt semmiképp nem érdemes, nem fogyaszt sokkal kevesebbet és iszonyat bajosak.
Mazda 3 ból a 2.0-es benzinesből van 120 lóerős gyárilag ez kb. 140 és felhúzható 170-ig, és van a 165 lóerős, ez gyárilag 150 környéként tudja, de szintén optimalizálható. Van hatchback és sedan is.
Ha nagyobb kellene vagy kombi, akkor a Mazda 6 a jobb, 145, 165, 192 lovasok vannak első kettő 2.0, harmadik 2.5 literes.
Mindegyik megbízható, automatában és manuálisban is, a Skyactiv motorokkal szerelt Mazdák hálisten már nem rohadnak. Mindezek ellenére mindenképp ajánlott átvizsgáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!