Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda 2014 2.0 motorral, 250...

Mazda 2014 2.0 motorral, 250 ezer km. Mik a tipushibák? Mennyire megbízható? Valóban fogyasztják az olajat?

Figyelt kérdés

Úgy tudom ez Skyactive G

Valahol olajfogyasztasra panaszkodtak.

Mennyire jó/rossz ez a motor?

Ebben a kategóriában melyik lehet jobb választás?

Sok autót néztem, toyota, honda, mitsubishi. Leginkább a mazda tetszett, mert jobban felszerelt, mitn a többi.

Csak Japánt néztem, mert mindenféle képen benzines kell. (Autómata lenne a legjobb, de nem ismerem a japó automatákat)

Teljesítményben nem mennék szívó oldalom 2 liter valamint 145 lóerő alá. Ez egy olyan dolog, amiben semmiképpen nem engedek.

2023. nov. 28. 08:22
 1/4 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy mindenféleképpen Kombit keresek, esetleg crossoverek szóba jöhetnek még, de csak nagyobbak.
2023. nov. 28. 08:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Nézegettem a mazda cx5-t is, de 2.5 benzinest, ami már autómata sajnos
2023. nov. 28. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:

A benzines az a legjobb szívó benzin a világon, semmi baja nincs, olajat nem eszi tényleg csak a kopó, forgó alkatrészekre kell költeni. Dízelt semmiképp nem érdemes, nem fogyaszt sokkal kevesebbet és iszonyat bajosak.

Mazda 3 ból a 2.0-es benzinesből van 120 lóerős gyárilag ez kb. 140 és felhúzható 170-ig, és van a 165 lóerős, ez gyárilag 150 környéként tudja, de szintén optimalizálható. Van hatchback és sedan is.

Ha nagyobb kellene vagy kombi, akkor a Mazda 6 a jobb, 145, 165, 192 lovasok vannak első kettő 2.0, harmadik 2.5 literes.

Mindegyik megbízható, automatában és manuálisban is, a Skyactiv motorokkal szerelt Mazdák hálisten már nem rohadnak. Mindezek ellenére mindenképp ajánlott átvizsgáltatni.

2023. nov. 28. 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A 2.5-ös eszi csak az olajat,s abból is csak a hengerlekapcsolós típus. A 2.0 benzin kimegy a világból.Semmi gondja nincs.
2023. nov. 28. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!