Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért lett a jó MOL benzinkuta...

Miért lett a jó MOL benzinkutakból Orlen? Mennyire gagyi az Orlen benzinkút?

Figyelt kérdés
A héten lekanyarodtam hogy a megszokott MOL benzinkúton tankoljak benzint. Először azt hittem hogy eltévedtem, de nem, Orlen lett a kedvenc benzinkutamból. Nem bíztam benne mert ilyen nevű benzinkútról sose hallottam még emiatt kihajtottam onnan tankolás nélkül. Nem akartam hogy az autó motorja rossz üzemanyag miatt károsodjon.

jan. 19. 19:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az Orlen a lengyel MOL. Nem aggódnek az üa minőség miatt, bar én pont a MOL-t szoktam hanyagolni, ha lehet.
jan. 22. 10:00
 12/13 anonim válasza:

Őszinte leszek nagyon nem értek az üzemanyagokhoz. Meg még csak 4 éve vezetek szóval elég kezdő vagyok. De a múltkor tankoltam a motoromba 100as üzemanyagot és egyes alapjáraton folyton lefulad.

MOL üzemanyaggal ilyen sohasem fordult elő

márc. 29. 16:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Én kerülöm ezt az Orleant... De van még helyette jó pár. Szerintem ez is politikai érdek volt.
márc. 29. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!