Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért lett a jó MOL benzinkuta...

Miért lett a jó MOL benzinkutakból Orlen? Mennyire gagyi az Orlen benzinkút?

Figyelt kérdés
A héten lekanyarodtam hogy a megszokott MOL benzinkúton tankoljak benzint. Először azt hittem hogy eltévedtem, de nem, Orlen lett a kedvenc benzinkutamból. Nem bíztam benne mert ilyen nevű benzinkútról sose hallottam még emiatt kihajtottam onnan tankolás nélkül. Nem akartam hogy az autó motorja rossz üzemanyag miatt károsodjon.

2024. jan. 19. 19:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az Orlen a lengyel MOL. Nem aggódnek az üa minőség miatt, bar én pont a MOL-t szoktam hanyagolni, ha lehet.
2024. jan. 22. 10:00
 12/13 anonim válasza:

Őszinte leszek nagyon nem értek az üzemanyagokhoz. Meg még csak 4 éve vezetek szóval elég kezdő vagyok. De a múltkor tankoltam a motoromba 100as üzemanyagot és egyes alapjáraton folyton lefulad.

MOL üzemanyaggal ilyen sohasem fordult elő

2024. márc. 29. 16:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Én kerülöm ezt az Orleant... De van még helyette jó pár. Szerintem ez is politikai érdek volt.
2024. márc. 29. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!