Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért lett a jó MOL benzinkuta...

Miért lett a jó MOL benzinkutakból Orlen? Mennyire gagyi az Orlen benzinkút?

Figyelt kérdés
A héten lekanyarodtam hogy a megszokott MOL benzinkúton tankoljak benzint. Először azt hittem hogy eltévedtem, de nem, Orlen lett a kedvenc benzinkutamból. Nem bíztam benne mert ilyen nevű benzinkútról sose hallottam még emiatt kihajtottam onnan tankolás nélkül. Nem akartam hogy az autó motorja rossz üzemanyag miatt károsodjon.

2024. jan. 19. 19:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ugyanaz a szállító viszi az üzemanyagot ezután is.
2024. jan. 19. 19:16
 2/13 A kérdező kommentje:
De az adalék az más lesz már, az adalék a lényeg.
2024. jan. 19. 19:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert rohadt sok pénzt kerestek azzal, hogy eladták őket.
2024. jan. 19. 19:52
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Huuuu az ilyen kérdezőt húzzák le a szerelőnél is rendesen 😅😅😅
2024. jan. 19. 21:03
 5/13 A kérdező kommentje:
Tévedsz utolsó! Azt húzzák le aki bármilyen vacak löttyöt beletölt az autóba, például Spuri adalékot és a hasonlókat. Nem spurit kell tölteni az adalék nélküli benzinhez, hanem olyan benzinkúton tankolni ahol már adalékolva van a benzin. Ezt nem árt megtanulni!
2024. jan. 19. 21:09
 6/13 anonim ***** válasza:
69%

Más lesz a faszt, beszoptad a reklámokat.

A közép-európai régióban 3 nagy olajipari szereplő van, az osztrák OMV, a lengyel Orlen és a magyar MOL. Mivel az Orlen felvásárolta a lengyel piacon működő kisebb Lotost, így az európai versenyhivatal kötelezte, hogy adja el a lengyel kutak egy részét a MOL-nak, hogy ne kerülhessen monopol helyzetbe Lengyelországban. Cserébe a MOL meg a magyar piacra engedte be az Orlent azzal, hogy itt átadott neki kutakat.

A kutankénti más adagolásból semmi nem igaz Közép-Európában. Van fél tucat tartálypark és mindben ugyanazt a szabványt gyártják. Lehet, hogy a világ nagy olajfinomítói központjaiban, mint a Benelux államok vagy Texas akkora a piaci differenciáltság, hogy vannak eltérések kutanként, de itt nincsenek. Placebó.

2024. jan. 19. 21:13
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező! Marad minden a régi csak a MOL logót lecserélték Orlenre és átfestették a kutat.
2024. jan. 19. 21:38
 8/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudsz majd multipontot gyűjteni és talán más ízű lesz a hot dog, amúgy minden ugyanaz marad.
2024. jan. 19. 21:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért aki abban hisz hogy jajj micsoda adalékokat adnak az üzemanyaghoz, az se jobb mint a Spurizós stb adalékolósok.
2024. jan. 20. 00:05
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Hihetetlen es egyben lesujto, hogy marketinggel, reklammal mennyire el lehet hulyiteni at embereket.
2024. jan. 22. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!