Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Próbálkozzak még ezzel az...

Próbálkozzak még ezzel az autóval?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy használt kocsit, eddig amiket megnéztem, minddel volt valami gond, mára megbeszéltem egy találkozót, elmentem vonattal,hívom az eladót, nem veszi fel, nem jött el, pedig telefonon amikor beszéltünk rendesnek tűnt...
2010. okt. 23. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem ne.

Rendeged eladó autó van. Nézelődj csak.

2010. okt. 23. 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez már gyanús, mert ha közbejött neki valami -és ő korrekt eladó-, akkor telefonon értesít erről! Nálam már bizalmatlanságot okozott volna ezzel.
2010. okt. 23. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:
hívd fel és ha felveszi akkor kérdezd meg mért nem jött el, és mond neki hogy ha elakarja adni a kocsiját akkor mostmár ő menyjen hozzád házhoz vele, mert nem nemfogsz elmenni megint.. ha nemet mond akkor keresel másikat :)
2010. okt. 23. 13:38
 4/6 A kérdező kommentje:
nem veszi fel, csak kicsöng hosszan, ha másik telefonról hívom, azt se veszi fel.
2010. okt. 23. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:

hívd rejtetten, hogy ne a te számodat írja ki.

vagy ez csak egy kamuhordetés volt, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen :|

2010. okt. 23. 17:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy milyen autó az amiért ennyire küzdesz? Ha neten találtad, lécci linkelj!
2010. okt. 24. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!