Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Más is van rajtam kívül aki...

Más is van rajtam kívül aki megutálta a vezetést?

Figyelt kérdés
20 éve amikor csináltam a jogsim még fele ennyi autó sem volt. Manapság már mindenhol kocsik vannak, rengeteg új lámpát telepítettek, ahol mindig meg kell állni, zöld hullámot felejtsd el, teljesen ésszerűtlenül vannak beállítva. Rengeteg a bunkó autós az utakon, tolakodnak, gyorsulgatnak és még be sem engednek sokan, közlekedési kultúra szerintem kifejezetten rossz Magyarországon. Pedig fiatal koromban nagyon szerettem, még pizzafutár munkát is elvállaltam csak azért, hogy még többet tudja kocsikázni. Manapság már inkább csak a motorozás ami számomra élvezetes tud lenni.
2024. jan. 15. 08:32
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Csak Te.
2024. jan. 15. 09:05
 2/10 nemaRendőrség ***** válasza:

Szerintem itthon viszonylag kellemes kocsikázni. Nem olyan kaotikus mint a mediterrán országokban, de nem is olyan merev mint az északi országokban. Pont elég “pajkos”.

De városokban nem jó kocsikázni, az nem arra van, soha nem is arra volt.

2024. jan. 15. 09:52
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Imádok vezetni, butaságokat hordasz össze
2024. jan. 15. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem, a 4,5 millió jogosítvánnyal rendelkező ember közül te vagy az egyetlen.
2024. jan. 15. 10:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Én nem utáltam meg, de azért amit a kérdező leír, annak sajnos a nagy része igaz. Dugig vannak a városok kocsival, mindenütt egymás hegyén-hátán, az emberek még a budira is viszik az autót, reggeli csúcsban közlekedni nem lehet, két méterenként lámpa, jó, a zöldhullám az inkább városfüggő, van ahol csúcson kívül azért egész jól is lehet haladni, és persze a sok bunkó, agresszív sofőr, leszorít, záróvonalon előz, nem tart követési távolságot, "mert ő siet". Elég csak arra gondolni, hogy egyre gyakrabban kerül ki a netre hazánkból is valamilyen fedélzeti kamerával felvett közlekedési konfliktus. Szerintem akinek egy sávváltás sikertelenségétől, vagy egy lassabban haladó autótól már eldurran az agya, annak nem szabadna jogosítványt adni, mert mentálisan alkalmatlan rá...

Persze, biztos van ország, ahol még rosszabb a helyzet, de ha a magyar közlekedési színvonalat nézzük, hogy régen mi volt, és most milyen, hát eléggé elkeserítő...

2024. jan. 15. 11:24
 6/10 anonim ***** válasza:

ami miatt nem igazan jarok Budapesten autoval az a parkolas lehetetlensege.

inkabb leteszem a kocsit a kelenfoldi p+r ben es onnan BKV

2024. jan. 15. 11:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Budapesten én is ezt vettem észre, gondolom még több nagy városban is ilyen, de kisebb városokban, falukban egész jó a közlekedés szerintem.
2024. jan. 15. 14:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Én azért nem, mert soha nem szerettem. 2007-ben vizsgáztam le, 50 évesen. soha nem vágytam autóra, nem érdekel. Nem ismerem a márkákat, melyiknek mi az erénye, hátránya. Eszközként tekintettem rá. Idősödő szüleimmel így könnyebben tudtunk vásárolni, és ellátogatni a szomszédos országokban. Saját szervezésemben mentünk, és örülök, hogy ezt meg tudtam adni nekik.

Soha nem ültem az autóba a vezetés puszta élvezetéért.

Szóval én nem megutáltam, hanem soha nem is szerettem.

Tavaly fájdalom nélkül adtam el, és nem is akarok már újat.

2024. jan. 15. 14:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Én nagyrészt csak városban vezetek, ritkábban megyek ki, de amúgy ott is azt tapasztalom, hogy a fő utakon és az autópályán is óriási zsúfoltság van. Szóval szerintem az sem jobb. És igen a parkolóhelyekkel is van probléma sok helyen. Van egy munkatársam aki azért jár inkább busszal dolgozni (pedig van autója), mert ahol lakik egyszerűen nem talál parkolóhelyet, amikor haza menne.
2024. jan. 15. 15:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem magát a vezetést utáltam meg, de a közlekedést már én sem élvezem. Az utak jelentős részét kinőtte a forgalom. Amúgy is kevés az olyan út itthon, ami ad némi vezetési élményt. Egyenesen menni az autópályán, főúton nekem nem jelent élvezetet, ahogy kátyúkat kerülgetni sem.

Nyaralások alkalmával szoktam élvezni a vezetést. Általában hegyvidékre megyünk nyaralni, ahol látványos, élvezetes szerpentinek vannak. Ha nem spórolnék lakásra, akkor talán vennék valami sportos kocsit, és néha kijárnék pályanapokra.

2024. jan. 15. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!