Szelepszár szimeringre létezik valamilyen tisztító adalék? Illetve motorolaj csere előtt érdemes motortisztítót használni pár percig?
Figyelt kérdés
Szinte mindig 5w40 használtam.jan. 13. 15:44
11/13 anonim válasza:
#8 Na igen. Vajon a PROFIT-ORIENTÁLT üzletemberek ezeknek a cégeknek az élén képesek lennének hazudni a haszon érdekében?
12/13 anonim válasza:
Ne használj semmi tisztítót, kóficot olajcsere előtt, nem szabad, tilos mert dugulást okozhat!! És ez mindenkinek szól, autószerelő vagyok! A szelepszár szimering pedig jól van úgy, nem baj ha kicsit felkeményedik, ebből soha nincs probléma. Megjáratod egy-két percig leeresztés előtt, cserélsz szűrőt, majd kézzel átfordíthatod a motort párszor hogy az utolsó csepp is kijöjjön a tőkékből és mehet is bele a friss olaj, új olajszűrő.
13/13 anonim válasza:
Ahány autószerelő "szakembert" kérdez az ember, annyiféle "szakmai" választ kap. Honnan tudhatjuk, hogy te vagy kutyaütő az autómotor szerelő szakmában, vagy azok a "szakemberek", akik akik kifejezetten szükségesnek, hasznosnak ítélik meg az adalékok ésszerű, alkalmi használatát ? Az autó alkatrészei szükségképpen kopnak, elhasználódnak, beleértve a motor részegységeit is. Ez természetes. Ennek mértékén, a fizikai amortizáció időbeni kitolásán miért ne lehetne javítani ? Nem csodavárásról van szó, hanemrelatív élettartam hosszabbításról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!