Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudnám a forgalmiba...

Hogyan tudnám a forgalmiba beírtatni az utcai Ladám átalakításait? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Utcai műszakis 3 betű 3 számú Ladám van. Garázsban áll, nagyon vigyáztam és vigyázok is rá. Nem régen lett kikasztnizva, és újra festve kívül-belül aztán új alkatrészekkel összerakva. Kagylóülések, mélyagyas tölcsér(kesztyűs)kormány, szervó, 15" kerekek, nyomtávszélesítő, tőcsavar, sportkipufogórendszer. Teljesen fel lett újítva az autó, sehol semmi rozsda. Csak hát semmi sincs beírva a fogalmiba. És ezt szeretném. Semmi alkatrész sem tüv engedélyes. Mogyoródon a BPracing-nál lett vásárolva sok minden. Műbizonylatom az van szinte mindenhez. De az sajnos (szinte) semmit sem ér.

2024. jan. 11. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
54%

Bohócka!

Amit a kérdésben leírtál annak a visszarakása egy csendes délután és 3 sör.

Aki ennyire nem képes, az ne foglalkozz lada átalakítással.

Mellesleg azt is tudnod kellene, hogy egy utcai lada vizsgáztatásánál a kutya sem nézi hogy a kérdéses alkatrész mennyire homológ.....😁

2024. jan. 13. 22:25
 12/74 A kérdező kommentje:
Annyira könnyen írjátok itt, hogy könnyen megvan az alkatrész csere. Tudtok olvasni? Nem családi házban lakok! Nincs se akna, se csápos! 1 kipufogót ti se tudnátok ezek nélkül csak úgy kicserélni 5 perc alatt magatokba! És látom félre is értettetek! Miért alakítsam vissza gyárira, amikor az lenne a cél, hogy így ezekkel a cuccokkal menjen át a műszakin és beírják a forgalmiba a dolgokat...
2024. jan. 14. 08:36
 13/74 anonim ***** válasza:
95%

Nekem az egyik előző autóm volt ugyan így.

A vizsga előtti napon visszament a gyári kipuf., a kormány, és a gyári kerekek.

Másnap délelőtt vizsga, délután visszarakás.

És igen, panelgarázsban, akna és csápos nélkül.

Féloldal fölemelve, bakolva, és alámásztam a kipuf cseréhez.

Ennyi.

Ha kényelmes vagy és mániád a forgalmiba bevezettetni, akkor szerezd be a megfelelő papírokat, állj sorba (sokszor) és költs rá a szatyor lóvét.

Így is lehet........ de minek?

2024. jan. 14. 12:22
 14/74 A kérdező kommentje:
Oké nem tudtok semmit es nem is a kérdésre válaszoltok. A kérdésre kérek szépen válaszokat!!!
2024. jan. 14. 18:04
 15/74 anonim ***** válasza:
91%

Igazad van, én nem tudtam semmit, de mégis megoldottam papírozás nélkül.

Te viszon okos vagy körültekintő, és nagyon jól tudsz aggódni.

Az is egy elfoglaltság.

2024. jan. 14. 21:53
 16/74 A kérdező kommentje:
Szóval hogyan tudnám beíratni? Ki tudna nekem benne segíteni?
2024. jan. 24. 08:42
 17/74 bazaltkaroly ***** válasza:

Leírni hosszadalmas, de itt egy jó cikk, ami kifejti.

[link]

Annyi, hogy a leírás készítője a saját cégüket reklámozza, de biztos találsz a közeledbe bárkit, aki elintézi ugyanezt. Én javaslom, hogy vedd fel velük a kapcsolatot, nehogy a vizsgán derüljön ki később, hogy mégsem mehet át.

2024. jan. 24. 11:04
 18/74 A kérdező kommentje:
Nagyon jó, de nekem az kellene, hogy az én átalakított autóm cuccait hogyan írják be?
2024. jan. 24. 11:09
 19/74 anonim ***** válasza:

Miért nem keresed meg (személyesen, vagy telefonon) azt a vizsgaállomást, ahová az autót műszaki vizsgára vinnéd.

Az a lényeg amit ott mondanak, ha azt mondják, hogy sehogy, bepróbálkozhatsz máshol.

Az egész szervezet önkényuralmi rendszerben működik, ha az adott bázison a "sehogy" az alapállás, oda papírokkal is főlösleges begurulni.

Az már alapvető probléma szokott lenni, ha az átalakítás nem megfelelő műhelyben készült, ahol jogosultak az átalakítást lepapírozni is (műbizonylat), amit még autószerelő sem adhat ki.

2024. jan. 24. 11:48
 20/74 A kérdező kommentje:
Műbizonylatom mindenről van. Amit írtam is. Családon belül mi magunk csináltuk az átalakításokat. A kasztnizáson és a fényezésen kívül minden mást magunknak csináltunk az egész autó felújítását. Akkor?
2024. jan. 24. 11:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!