Hogyan tudnám a forgalmiba beírtatni az utcai Ladám átalakításait? Bővebben lent!
Bohócka!
Amit a kérdésben leírtál annak a visszarakása egy csendes délután és 3 sör.
Aki ennyire nem képes, az ne foglalkozz lada átalakítással.
Mellesleg azt is tudnod kellene, hogy egy utcai lada vizsgáztatásánál a kutya sem nézi hogy a kérdéses alkatrész mennyire homológ.....😁
Nekem az egyik előző autóm volt ugyan így.
A vizsga előtti napon visszament a gyári kipuf., a kormány, és a gyári kerekek.
Másnap délelőtt vizsga, délután visszarakás.
És igen, panelgarázsban, akna és csápos nélkül.
Féloldal fölemelve, bakolva, és alámásztam a kipuf cseréhez.
Ennyi.
Ha kényelmes vagy és mániád a forgalmiba bevezettetni, akkor szerezd be a megfelelő papírokat, állj sorba (sokszor) és költs rá a szatyor lóvét.
Így is lehet........ de minek?
Igazad van, én nem tudtam semmit, de mégis megoldottam papírozás nélkül.
Te viszon okos vagy körültekintő, és nagyon jól tudsz aggódni.
Az is egy elfoglaltság.
Leírni hosszadalmas, de itt egy jó cikk, ami kifejti.
Annyi, hogy a leírás készítője a saját cégüket reklámozza, de biztos találsz a közeledbe bárkit, aki elintézi ugyanezt. Én javaslom, hogy vedd fel velük a kapcsolatot, nehogy a vizsgán derüljön ki később, hogy mégsem mehet át.
Miért nem keresed meg (személyesen, vagy telefonon) azt a vizsgaállomást, ahová az autót műszaki vizsgára vinnéd.
Az a lényeg amit ott mondanak, ha azt mondják, hogy sehogy, bepróbálkozhatsz máshol.
Az egész szervezet önkényuralmi rendszerben működik, ha az adott bázison a "sehogy" az alapállás, oda papírokkal is főlösleges begurulni.
Az már alapvető probléma szokott lenni, ha az átalakítás nem megfelelő műhelyben készült, ahol jogosultak az átalakítást lepapírozni is (műbizonylat), amit még autószerelő sem adhat ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!