MŰANYAG autós rámpa? Rá mernétek bízni az életeteket?
Olajat szeretnék cserélni de se aknám se semmim. Ezen a 33 ezre forintos rámpán gondolokom, de műanyag azt írják...ez nem veszélyes? Valaki használta már? Fel lehet rá állni biztonságosan? Nem fút túl a kerék? És ha alá megyek érdemes a nyúlványoknál még kerekeket alá tenni ha mégis összetörik ne essen rám? Köszönöm!
Elég jól merevítettnek tűnik, szerintem stabil. Egy ilyenre nem nekifutásból szokás ráállni, akkor nem gurulsz túl.
Annyit tuti nem adnék érte.
tegyél alá keresztben pallókat.
simán a fűbe ne rakd le.
Nekem van hasonlóm. Évek óta használom. Ez azért nem tejfölöspohár szintű műanyagból van. Elég sok merevítő van benne. El nem tudom képzelni, hogy ez a rengeteg anya csak úgy eltűnjön a kocsi alól.
Túlfutni nem tud, hiszen ott van egy ezt megakadályozó erem. Akarni kell és nagyon balpénisznek kell lenni ahhoz, hogy azon túlmenj. Eltolni nem tudja. Ha műgyantás a garázsban a padló és nagy lendülettel gurulsz le róla, majd amíg pont nem ér le róla a kerék, nyomsz egy satuféket, akkor kirúghatja maga alól az autó. De akkor mi van?!
Akkor meg merjem venni?
Oks.
6 os milyen pallókat kell alátenni? lomtalanításra szoktak kidobni ilyen bútor elemeket de azok 3-4 cm vastagok az kevés nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!