Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MŰANYAG autós rámpa? Rá...

MŰANYAG autós rámpa? Rá mernétek bízni az életeteket?

Figyelt kérdés

[link]

Olajat szeretnék cserélni de se aknám se semmim. Ezen a 33 ezre forintos rámpán gondolokom, de műanyag azt írják...ez nem veszélyes? Valaki használta már? Fel lehet rá állni biztonságosan? Nem fút túl a kerék? És ha alá megyek érdemes a nyúlványoknál még kerekeket alá tenni ha mégis összetörik ne essen rám? Köszönöm!

jan. 10. 18:00
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Illetve nem tolja el maga előtt az autó? rá tud menni annélkül hogy maga előtt eltolná métereken át?
jan. 10. 18:00
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Biztonságos, igen. Bár nem tudom milyen autó az, amin nem lehet lecserélni az olajat felemelés nélkül.
jan. 10. 18:20
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem az autó, a talaj :) füves, nincs beton.
jan. 10. 18:24
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Elég jól merevítettnek tűnik, szerintem stabil. Egy ilyenre nem nekifutásból szokás ráállni, akkor nem gurulsz túl.

Annyit tuti nem adnék érte.

jan. 10. 18:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Stabil talaj nélkül ez se lesz stabil.
jan. 10. 18:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

tegyél alá keresztben pallókat.

simán a fűbe ne rakd le.

jan. 10. 18:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van hasonlóm. Évek óta használom. Ez azért nem tejfölöspohár szintű műanyagból van. Elég sok merevítő van benne. El nem tudom képzelni, hogy ez a rengeteg anya csak úgy eltűnjön a kocsi alól.

Túlfutni nem tud, hiszen ott van egy ezt megakadályozó erem. Akarni kell és nagyon balpénisznek kell lenni ahhoz, hogy azon túlmenj. Eltolni nem tudja. Ha műgyantás a garázsban a padló és nagy lendülettel gurulsz le róla, majd amíg pont nem ér le róla a kerék, nyomsz egy satuféket, akkor kirúghatja maga alól az autó. De akkor mi van?!

jan. 10. 18:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé stabil, 3 tonnás teherbírás tehát saccperkábé két személykocsit is elbírna. Majdnem 10 kiló szóval anyag is van benne bőven.
jan. 10. 18:52
 9/15 A kérdező kommentje:

Akkor meg merjem venni?

Oks.

6 os milyen pallókat kell alátenni? lomtalanításra szoktak kidobni ilyen bútor elemeket de azok 3-4 cm vastagok az kevés nem?

jan. 10. 19:05
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
Legyen bármilyen teherbíró is, én azért alábakolnám az autót még valamivel a biztonság kedvéért, plusz jól kiékelném a talajon lévő kerekeket. Nem kell hogy a bakon üljön az autó, a lényeg hogy megtartsa ha mégis valami gubanc van.
jan. 10. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!