Évi 1000km elhihető?
Figyelt kérdés
jan. 8. 21:20
2/17 anonim válasza:
Még gyalos is karcsú nemhogy egy kocsinál.
5/17 anonim válasza:
Nekem 700km. hihető egy évben. Ugyanis ennyit megyek!
6/17 anonim válasza:
Az még biciklivel is kevés. Ennyiért nem éri meg autót fenntartani. Ha meg 1,5 kilométerekre jártak vele napi szinten az sem túl jó. Persze lehetnek kivételek. Ha a nagyfater hetente egyszer elment vele nagybevásárlásra a 10 kilométerre lévő Pennyibe, amúgy meg a garázsban állt, akkor jó is lehet. Vagy ha hosszabb ideig ki volt vonva a forgalomból akkor is.
7/17 anonim válasza:
Volt egy kollégám, volt egy Polo-ja. 16 éves volt az autó és még alig volt benne 60ezer km. Ő volt az első tulaja. Az azt követő autójába (újonnan vette még covid előtt) 1,5 év alatt került bele 10ezer km. Tehát nem annyira hihetetlen, de nem túl általános dolog.
8/17 anonim válasza:
Egy-két éve behozott tizenéves lom, hogyne hogy 158ezer van benne. Teljesen hihető, biztos jó hosszú volt az orvos nyugdíjas házaspár kocsibejárója is sokat kellett vele tolatni.
9/17 anonim válasza:
Apámék kéthetente jártak a 20km-re lévő Auchanba meg havi egyszer a vásárba, szóval nem lehetetlen.
10/17 anonim válasza:
6-os vagyok, megnéztem a hirdetést. Ez évi közel 9000 km, nem 1000. Úgy már sokkal hihetőbb egy benzines kisautónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!