Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nincs sebesség az autón?

Miért nincs sebesség az autón?

Figyelt kérdés

Hello volna egy olyan problémám hogy nemkapcsol sebességbe az autó.

Opel Astra f classic caraván 2002-s 1.4 8v ről van szó!ujj kuplung szettet kapot

Sebességet lehet pakolni de nem indul ki az autó

Milehet a probléma?

2024. jan. 7. 17:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Ujj kuplung szett helyett kaphatott volna újat is
2024. jan. 7. 17:59
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Az hogy az ujjadat tetted a kuplungba új kuplung helyett.
2024. jan. 7. 18:00
 3/12 anonim ***** válasza:

He? Vagyis berakható bármilyen sebességbe a váltó, de nem indul el pl 1-ben?

Akkor a hajtással van gond, kícsúszott, vagy eltört a féltengely/csukló.

2024. jan. 7. 18:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Túl jól sikerült a kuplungcsere.
2024. jan. 7. 19:28
 5/12 A kérdező kommentje:
Egy igen egy okos ember vagy!; Te mindenlébe kanál! Okosságot nemtudsz mondani ???akkor lépj tovább te cs..huszár! Ez a csopi azért van "elvileg"hogy segitséget kérjünk vagy nem!! Karcolni mindenkit lehetne
2024. jan. 8. 19:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Vidd vissza aki csinálta és mondd meg neki, hogy csinálja meg jól. Ennyire egyszerű. Lehet segítséget kérni, azzal nincs gond, de az autószerelés az pont nem olyan amit távsegítséggel meg lehet oldani.

Ez speciel pont egy olyan gond, hogy ott kéne lenni az autó mellett és látni mi is a helyzet, aztán lehet okosat mondani. A kérdésedből ítélve nem értesz az autószereléshez. Tehát bármit is mondunk azt úgy se tudod megcsinálni. Tehát megintcsak visszajutunk oda, hogy vidd vissza a szerelőhöz és csináltasd meg ha már elcseszte.

2024. jan. 8. 20:14
 7/12 A kérdező kommentje:

1 nem mindenki anafabéta! 2 ha nemtudsz okosat mondani miért szólsz hozzá??

3kocsi mellettem van ! Téged sehol nemlátlak! Akkor miről beszélünk?ez elvileg egy olyan csoport ahol segítjük egymást elvileg! De te csak folyamatosan a vért szívód! Biztos elit ember lehetsz!!

2024. jan. 8. 20:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha ott vagy a kocsi mellett akkor miért nem szeded szét és nézed meg mi a gond ha már annyira értesz hozzá?
2024. jan. 8. 21:20
 9/12 A kérdező kommentje:

Az a gond hogy nem értem a probléma forrását! Féltengely a helyén mind 2 oldalon! ! Én még maga az egéssz váltóra gondolok ! Mint probléma lehet!!

És ezt abból következtetem mivel a szerkezet és a tárcsa között találtam egy pici csapágy golyót!

2024. jan. 8. 21:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor jól sikerült a kuplung csere és elcsesződött a kinyomócsapágy
2024. jan. 8. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!