Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A3 1.4 tfsi 2010 megéri-e...

Audi A3 1.4 tfsi 2010 megéri-e megvenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenlegi 2007-es Golf 5-ömet szeretném lecserélni, nagyon szeretem de szegény már lefutotta amit le kellett.

Szerettem volna Golf 7-et venni, viszont olyat, ami megéri megvenni, amire nem kell még túl sokat költeni, arra már nincs keretem.

Ajánlott egy megbízható barátom egy Audi A3-at a fent említett motorral és évjárattal. Az autón látszik, hogy nagyon rendben volt tartva kivül-belül, jól megy, megbízok a srácban, aki behozta, mert tapasztalatból tudom, hogy jó autókat hoz be külföldről. Viszont nem tudom, csak egy 13-14 éves autóról beszélünk, kicsit tartózkodom tőle az évjárat miatt is, meg nem igazán vagyok BMW/Audi fan. Szeretek nagyon vezetni, hajtani, többnyire városban lenne használva, hétvégente pedig 100-150 km-es távra a páromig meg vissza.

Nektek mi a véleményetek az autóról? 6500€-ba kerül, Németországból.

Hosszú távra szeretnék autót venni, kb a köv. 5-10 évre és fontos hogy megbízható legyen, nem a "menci" a cél. Ilyen árkategóriában milyen autókat ajánlotok kb 2012- től erre. Köszi

25 N

jan. 5. 00:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10 Kiegészíteném azt a cikket. Már 2024. van, normális 2012-es Corollát nem kapsz ennyiért. A Mazdából ezekben az évjáratokban a láncos 1.8-2.0 benzinmotort kerüld, mert a japán autóipar egyik legnagyobb hulladéka. Eszi az olajat, és ha generálozod utána is enni fogja. A 3 autóból marad a J Astra.
jan. 5. 08:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Volvo-ban 1.6 turbó ilyenkor már Ford eredetű EcoBoost motor, határ f0s, reped a blokk, bontott motor vagy nincs vagy egekben az ára, vagy lehet hasonlóan "olcsón" utolsó csavarig szétszedni a motort és gépműhelyben egyedileg javíttatni...
jan. 5. 17:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Volvo szívó 1.6 benzin ami a C30-ban volt, az egy nagyon korrekt darab.
jan. 5. 17:35
 14/17 anonim ***** válasza:
2010 az még a TSI/TFSI motorok sötét időszaka, ne vedd meg, hacsak nem most cserélték a vezérlést okoskerékkel, tisztíttatták a szívó oldalon (koksz), és tették rendbe az üzemanyag rendszert. Ami ajánlott, az a 102 lóerős 1.6 MPI, egyszerű-nagyszerű.
jan. 5. 17:37
 15/17 anonim ***** válasza:
#12 Hulyeseget beszelsz, C30-S40-V50-be sosem kerult 1.6 turbo benzin plane nem ecoboost.
jan. 5. 18:06
 16/17 anonim ***** válasza:
#13 Az 1.6 szivo az meg pont hogy nem Volvo hanem Ford motor. De az tenyleg jo motor, a korszak egyik legjobb europai benzinmotorja.
jan. 5. 18:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha már pár napja volt szó róla, tolnék még egyet a C30 biciklin.

https://www.youtube.com/watch?v=2rG5K62BAe8

Ilyen 6 ezer euró körül hibátlant kapsz belőle, sőt az 1.6 benzinből még olcsóbban is találsz. Baromi jó, szép és praktikus kis autó, ha nem kell a két hátsó ajtó, jolly joker.

jan. 9. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!