Audi A3 1.4 tfsi 2010 megéri-e megvenni?
Sziasztok!
Jelenlegi 2007-es Golf 5-ömet szeretném lecserélni, nagyon szeretem de szegény már lefutotta amit le kellett.
Szerettem volna Golf 7-et venni, viszont olyat, ami megéri megvenni, amire nem kell még túl sokat költeni, arra már nincs keretem.
Ajánlott egy megbízható barátom egy Audi A3-at a fent említett motorral és évjárattal. Az autón látszik, hogy nagyon rendben volt tartva kivül-belül, jól megy, megbízok a srácban, aki behozta, mert tapasztalatból tudom, hogy jó autókat hoz be külföldről. Viszont nem tudom, csak egy 13-14 éves autóról beszélünk, kicsit tartózkodom tőle az évjárat miatt is, meg nem igazán vagyok BMW/Audi fan. Szeretek nagyon vezetni, hajtani, többnyire városban lenne használva, hétvégente pedig 100-150 km-es távra a páromig meg vissza.
Nektek mi a véleményetek az autóról? 6500€-ba kerül, Németországból.
Hosszú távra szeretnék autót venni, kb a köv. 5-10 évre és fontos hogy megbízható legyen, nem a "menci" a cél. Ilyen árkategóriában milyen autókat ajánlotok kb 2012- től erre. Köszi
25 N
Ha már pár napja volt szó róla, tolnék még egyet a C30 biciklin.
https://www.youtube.com/watch?v=2rG5K62BAe8
Ilyen 6 ezer euró körül hibátlant kapsz belőle, sőt az 1.6 benzinből még olcsóbban is találsz. Baromi jó, szép és praktikus kis autó, ha nem kell a két hátsó ajtó, jolly joker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!