Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha olcsón szeretnék egy...

Ha olcsón szeretnék egy tekintélyes erős autót megéri egy ilyen mercédeszt elhozatnom?

Figyelt kérdés

Szeretnek vásárolni egy gyors autot ami lukszust mutat és feljavítja a megjelenésemet.

[link]

Ez rossz vétel szerintetek? Kevés kilóméter van benne és szerintem egy ilyen autónak az értéke csak növekedni fog, hiszen ha jól tudom már nem is szerelnek v12-t a mercedesz nél sem újonnan.

Szerintetek ha csak keveset használom akkor fentartható ésszerű összegből az autó?

2024. jan. 5. 00:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Elengedted a 6-ost kerdező? Richtig az a stilus mint a szép 6-os, amire buknak a nők... :D

De kicsit komolyabbra forditva a szót, ezekben nem duruzsol a v12-10-8-6. Ezekben zörög, fulladozik, krehacsol. Ha nincs penzed, akkor ezek lesznek a banatosan szuszogo lengescsillapítóval bukdacsoló, csikorgó, befogó fékekkel küzdő rettenetesen járó retkek. Messziről lesír majd a szanalom mindről. A 3 fogú falu-kvaja lehet beül majd melléd, de a cumira mar ugysem lesz pénzed.

Vegyel csak szepen egy rozsdamentes 2-es golfot, ilyen mentalitassal azzal is bőven eletveszely vagy!

2024. jan. 8. 10:41
 22/27 A kérdező kommentje:

#21 a hatos válaszra gondolsz? Nyílván nem állok le azzal aki japán autót ajáll, hiszen a japán tulaldonoskok is mindig az hozzák fel elsőnek hogy azt oocsó fenntartani.. tehát ha japán autóval jársz akkor azt mutatod hogy spórolnod kell.. de ami megmarad pénz azt úgyis elviszi a karosszériás

A többire reagálva én inkább párszáz eurós golfokát opeleket látok nyikorogva csörögve járni, meg ócska füstölő audikat na aki ilyennel jár mértnem bírja fenntartani? Én nem érzem butának magam, hiszen magyar kereskedésekben 20 éves asztrák, a3 asok, citroének vannak kínálva 5-6 ezer euróért! Szerintem inkább annak kéne elgondolkodnia aki megveszi azokat az 500 eurós autókat ekkora felárral, ami csak a lehúzós neppernek jó! Ezek az emberek becsapatják magukat, aztán meg leszólják azt aki ugyanannyiból normális autót vesz!

De mint írtam az autót keveset fogom használni, úgymond csak kiegészítő lesz a megjelenésemhez! Ha csak keveset megyek vele akkor nem is fog meghibásodni!

Valamint mint láttátok autóháztól tervezek venni, tehát garancia is lesz rá!

2024. jan. 8. 23:37
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

A hatos te vagy, te nagyokos. :D

És amúgy a japánt nem azért ajánljuk, mert olcsó fenntartani, hanem azért, mert kevesebb a fejfájás. Én otthagynék szívesen egy BMW-szervizelés árát is a japán autómra a szerelőnél, ha garantálja, hogy nem találkozunk újra 2 hónap múlva. Az csak extra, hogy nem találkozunk újra 2 hónap múlva, és még olcsóbb is, de biztos nem vennék olyan autót, aminek a vételárának minimum felét egyből otthagyom a szervizben, aztán három hónap múlva megint vihetem. Mert megsúgom, ha "olcsón" akarsz német prémiumot, ez vár rád. De ezt te is tudod, mert nyilván azért írtál ki gyakorira egy ilyen hülye kérdést, mert láttad te is pár műhelyprn. videót, és megnyugvást keresel, hogy azért belőled csak nem lesz olyan, mint némely videókban a tróger gyerekek, akik megvették a sz*rt, megmondták, mennyi a baj vele, és leesett az álluk (aztán vezették tovább, hogy majd amikor eladják, még nagyobb sz* legyen). Ki kell ábrándítsalak, de, ha ilyeneket nézel ennyi pénzért, akkor bizony te is olyan leszel. Aki már alapból olcsón akarja venni, az szervizelni is olcsón akarja. Ne haragudj, ezek nem férnek össze a "prémium" márkákkal, és megsúgom, ezek csak azért "prémiumok", mert ha ilyened van, akkor bizony pénzednek is lennie kell. Ha nincs, akkor csak megszívod, találj ki megvalósíthatóbb vágyálmot. Pont azért státuszszimbólumok, mert akiknek ilyen van, azok azt mondják a világnak, hogy "látod? én ennyi pénzt simán kidobok a kukába, mert van bőven".

2024. jan. 8. 23:42
 24/27 anonim ***** válasza:
Amúgy. Ha csak havi ennyit akarsz vele közlekedni, miért nem veszel motort? A BMW abból speciel jót gyárt. Ha meg szépek az idomok, még a japán is státusz, sőt. :)
2024. jan. 8. 23:44
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez új korában volt luxus csak . Hamarabb fogsz ezzel vasas cigónak tűnni mint bármi másnak . Ha luxus autót akarsz és Mercedest vagy BMW-t , de akár Audi-t akkor a 20+ milla alsó hangon és nem egy lef.sott km kavics rozsda telepet kell venni .
2024. jan. 13. 01:45
 26/27 anonim ***** válasza:
2024. jan. 13. 11:49
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Igaz csak V8,de olcsóbb,és tuti mindenki,nem csak a lányok fordulnak majd utánad.

Szuper verda.

[link]

2024. jan. 13. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!