Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha olcsón szeretnék egy...

Ha olcsón szeretnék egy tekintélyes erős autót megéri egy ilyen mercédeszt elhozatnom?

Figyelt kérdés

Szeretnek vásárolni egy gyors autot ami lukszust mutat és feljavítja a megjelenésemet.

[link]

Ez rossz vétel szerintetek? Kevés kilóméter van benne és szerintem egy ilyen autónak az értéke csak növekedni fog, hiszen ha jól tudom már nem is szerelnek v12-t a mercedesz nél sem újonnan.

Szerintetek ha csak keveset használom akkor fentartható ésszerű összegből az autó?

2024. jan. 5. 00:03
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

#10 nálunk meg a környeki falvakban csak régi golfok, asztrák vannak itt szerintem sokan nem láttak még ilyen autót

Szerintem igencsak vonzaná a tekinteteket ha begurulok egy ekkora mercédesel, ahogy duruzsol a 12 henger

Ha már kiadom a pénzt egy autóra legyen olyan amivel könnyű csajozni

Sokan itt bármit megtennének hogy egyszer egy ilyen felső kategeróiás autóba élvezhessék ahogy a sok lóerő beleprésel az üllésbe

De ha tudtok jobb alternativat akkor írjatok meg,

Olyat ami kifizethető

2024. jan. 7. 17:47
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

#7 Azert... 😂 az Accord egy racionalis sportos auto ami baromi jol nez ki es jol funkcional, de a statuszertek. Plane a Corolla, ezt te sem gondolod komolyan, ennyi erovel Suzukit is irhatnal.

Kerdezo en inkabb vennek egy putri izomautot amit 2-3 ev alatt kipofozok OT-zhato allapotra. Na azt megnezik, lesz megjelenese. Talan meg megy is, ha jol valasztasz. Vagy egy Jaguar a 70-es evekbol, ott is voltak 8-12 hengeres motorok. Ahhoz talan kevesbe nehez alkatreszt szerezni es hasonlo luxust nyujt. De az 5e euros vetelar erosen bekorlatoz, kezdetnek ezt novelnem 10 ezerre.

2024. jan. 7. 17:48
 13/27 NTBS ***** válasza:
Sajnos nem. A tekintélyes autó drága!
2024. jan. 7. 18:27
 14/27 A kérdező kommentje:

Néztem még pár autót ha valaki ért hozzá ránézne ezekből melyik jó vetel

[link]

[link]

[link]

[link]

Olyan autót keresek ami magára vonzza a tekinteteket , nagy és gyors

Az az x5 alkami vételnel tűnik, olcsó kevés km szép állapotban mit ajálotok?

2024. jan. 7. 19:54
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a 20 év körüli prémiumok gyakorlatilag mind pénztemetők.

Én azt javaslom h ne akarj többnek látszani, mint ami vagy

2024. jan. 7. 21:08
 16/27 anonim ***** válasza:
#11 Ezt te sem gondolod komolyan, autóval csajozni? Milyen csajt akarsz te, hogy ez egyáltalán megfordult a fejedben? Amikor mi kölykök voltunk, már az menő volt, ha volt jogsink és apuci kölcsönadta a kocsit, és mindenkit hazavittem a kocsmából, de ettől nem lett több csajom, és nem is gondoltam, hogy ettől lesz több csajom.
2024. jan. 7. 21:48
 17/27 anonim ***** válasza:
60%
#12 Persze, Suzuki Swiftet is írhattam volna. De ne mondd nekem, hogy valakinek több lesz a "státusza" csak azért, mert van egy autója, ami többet tölt a szervizben, mint a garázsban. :D
2024. jan. 7. 21:48
 18/27 A kérdező kommentje:

#16 ki kell tűnni valamivel

Ha a kocsma előtt áll 2 hármas golf egy matiz meg mellette egy v12 s classe akkor abba szeretnének beleülni úgy gondolom

Amit a 12es ajalot jaguar biztos jó auto de szerintem nem elég ismert, egy bmw mersedesről mindenki látja azonnal hogy ez egy drága prémiun autó, amivel azért nem jár egy akárki

2024. jan. 7. 23:49
 19/27 anonim ***** válasza:
#18 Tudod, én melyikbe szeretnék beülni? Amelyiket józan, nem menőző, hanem felelősségteljes és intelligens ember vezeti. Ilyen egyszerű. De neked ezt hiába magyarázom, gondolom azt is bemesélted már magadnak, hogy a drága autóhoz instant jár egy 100% gyapjúöltöny, vagy Dom Toretto trikója. :D
2024. jan. 8. 02:10
 20/27 anonim ***** válasza:

#18 Mellesleg hány éves vagy ennyire hülyén? Csak kérdem. :)

És ha szerinted a BMW-ről vagy Mercedesről (aminek a nevét sem tudod leírni) szerinted mindenki azt gondolja, hogy drága, akkor te miért hiszed azt, hogy meg tudnád venni olcsón??? :D Ebbe a logikába avass már be, szerinted te meg fogod venni olcsón, fenn fogod tartani olcsón, miközben RAJTAD KÍVÜL MINDENKI MÁS azt hiszi, hogy drága? Hogy van ez? Még ha nem is ért SENKI körülötted az autókhoz, amint nem hívod meg őket két körre, egyből levágják, hogy csóró vagy, hiába a "drága" autó. Gondolom eddig már nem terjedt a gondolat. Tudod, a drága BMW-vel a nőt pl. olyan étterembe viszed, ahova öltöny nélkül talán be sem engednek, és te fizetsz. :D

2024. jan. 8. 02:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!