Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autó a motorhibát egyszer...

Az autó a motorhibát egyszer írja ki csak?

Figyelt kérdés
Audi A3-ról van szó. Amikor indítottam, szépen indult, de kiírta, hogy motorindítás üzemzavar, és keressek fel egy szervizt. Azóta egyszer sem írta ki, pedig volt már pár hidegindítás. Február végére van időpontom a szervizbe (nem emiatt, korábban foglaltam), addig még van pár hosszabb utam. Ráér, ha akkor ránéznek, vagy sürgessem meg a dolgot? Ha azóta nem jelent meg, akkor lehet ideiglenes hiba volt? Lehetséges ilyen hibaüzenet gyengélkedő (6+ éves) akkumulátor miatt?
2024. jan. 4. 09:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
az mfa eltärolja a hibät, de okozhatja gyenge akksi is ezt.
2024. jan. 4. 09:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gyenge aksi kiadhat nagyon sok alacsony feszültség hibát, amitől meg szoktak ijedni, de csak az aksi gyenge. Eltárolja a hibát a kocsi, ha nem törlöd a hibakódot. Kiolvasásnál ott lesz.
2024. jan. 4. 13:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Gépre kell tenni, valószínű ott lesz a hibatárolóban. Amúgy szerintem is csak leesett a feszültség, ha működik jól és indul rendesen, akkor semmit nem kell csinálnod. Majd valamikor akku csere, ha többször előfordul hasonló.
2024. jan. 4. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!