Melyik részén a legrosszabb ha rozsdásodik egy autó?
A kettes egy nagy marhaságot írt… át rozsdásodott küszöbös autó miért lenne totálkáros? Milyen autó? Mit tervezel vele és mennyi rá a keret milyen ismeretséged van a témában?
Csak a saját példámat tudom fel hozni. Meg vettem egy nagyon öreg autót ami a tulaj állítása szerint rozsdamentes volt… az első emelésnél be is szakadt a küszöb, szépen el rejtették a rozsdát. El kezdtem szét szedni az autót, néhány helyen meg ütögettem kalapáccsal és sajnos két taposólemez, külső, belső küszöb valamint az összes sárvédő el volt rohadva. El vittem karosszéria lakatoshoz azt mondta hogy 1 millió alatt nem áll meg a lakatolás fényezés nélkül. Én marha nagy lehúzásnak tartottam ezért el kezdtem meg venni a javító elemeket ami 100 ezer forintba került összesen. Érdeklődtem ismerősöknél hogy nem e tudnak valakit aki dolgozik maszekba, mondtak egy címet oda mentem 200ezer volt a munkadíj alváz, üregvédelemmel együtt. Ez volt 5 éve azóta rozsdamentes az autó és olyan mint a gyári.
Persze ez autó típustól is függ. Az enyémhez egy külső küszöb volt 7 ezer de lehet hogy ahoz amit te néztél ki magadnak 30 ezer…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!