Ktm lc4 olajcsere hogyan?
Figyelt kérdés
Adott egy régi ktm motorkerékpár lc4 ER 600 hogyan kell egy ilyen gépen olajat cserélni ? Mivel a vázban is olaj van. Azt odáig értem hogy alsó leeresztő ki olaj le de itt légteleníteni is kell a rendszert viszont a vázolaj tartálynak ezt a csavarját nem találom service manualt meg nem találok sehol. Normális válaszokat előre is köszönöm. 1987 es évjárat amúgy a motor2024. jan. 2. 18:04
1/3 anonim válasza:
Nekem honda xl 600 on volt hasonló. A vázból úgy engedtem le hogy levettem a blokkba folyó csövet. Szerintem légteleníteni nem kell csak amikor betöltöd fele a vázba, fele a blokkba menjen.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem viszont egy lc4 normál manuál azt írja hogy tekerjem ki a légtelenítő csavart és rúgjam be majd várjam meg az olaj megjelenését a légtelenitő csavarnál(folyást) itt állítsam le a motort tekerjem be a légtelenítőt majd ellenőrizzem a nívót. Ezt idáig értem a legnagyobb probléma az hogy a váz olaj tartály légtelenítőt nem találom
2024. jan. 2. 19:22
3/3 A kérdező kommentje:
Két cső megy a vázba mint a bojleren kívülről fém hálóval bevont
2024. jan. 2. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!