Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez milyen szekér lenne?

Ez milyen szekér lenne?

Figyelt kérdés
[link]
2024. jan. 1. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Skoda Felicia kombi
2024. jan. 1. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Skoda Favorit
2024. jan. 1. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Skoda Forman "Black Line"
2024. jan. 1. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Nem értem #3 miért lett lepontozva pontos választ adott.

"A Favoritnak voltak különböző, speciális felszereltséggel, limitált darabszámban készülő változatai is. A "Black Line" elnevezésű modellek kizárólag fekete fényezéssel készültek és felfelé nyíló napfénytető, a Hella által gyártott színtelen indexburájú hátsó lámpa és fényszórómosó, színezett üveg, központi zár, fordulatszámmérő, a középkonzolon elhelyezett digitális óra, időszakos működésű ablaktörlő, bőrborítású kormány és váltógomb, valamint egy négyhangszórós Blaupunkt hi-fi járt hozzájuk, 13 colos Ronal F-szériájú könnyűfém felnikkel." [link]

2024. jan. 2. 01:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem értem #3 miért lett lepontozva pontos választ adott.

Vannak ilyen betegek, akik mindenkinek negatívot nyomnak. Tippem szerint az 1-es lehetett, mert az nem lett lepontozva a 62%-os által

2024. jan. 2. 08:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen én pontoztam le mindenkit. Egyes voltam
2024. jan. 2. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 De azt nem tudod megmagyarázni, hogy miért mi?
2024. jan. 2. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!