Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ma reggel beinditottam az...

Ma reggel beinditottam az autót, erre elkezdett dölni a fust a legbefujokon keresztul. Le akartam allitani, kivettem a kulcsot de nem allt le. Utana lefullasztottam 5. Be de meg az utan is hallottam hogy teker az onindito folyamatosan?

Figyelt kérdés
Utana felnyitottam a geptetot es szinte az osszes vezeték izzot, égett. Fogtam egy kést és elvágtam őket. Szerintetek mi lehet a gond?
2023. dec. 29. 16:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
9 es sajnos nem nagyon lehet min végigmenni, mert össze olvadt az összes vezetkék ami ott ment a pozitív és a negatív fő vezetékkel egy kábelvezetőben. Mostmár minden mindent is rövidre zár. Mekkora egy önindító pillanatnyi áramfelvétele amikor működik? Mert szerintem a képen a jobb oldalon ott a dobozban van egy relé és egy 80A es bizti ami nem olvadt szét. Nem igazán tudom hogy mit lehetne tenni, bontóba sajnálnám adni főleg hogy tavaly amikor megvettem, vezérlés olaj szűrők, összes szilent a futóműbe, fékbetétek, tárcsák lettek cserélve.
jan. 1. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!