Miért magyaráznak nekem folyamatosan a szüleim amikor vezetek?
Megkaptam az ideiglenes jogsimat és apukám úgy döntött ,hogy az út felét vegyem át. Át is vettem a Golfját ami annyiban jó ,hogy dízel és én is Dízeles Bmw-n tanultam meg vezetni. Viszont, mivel nem vagyok egy rutinos vezető ezért kellett volna nekem egy kis idő mire átszokok, főleg úgy ,hogy ez az egész csere a buszmegállóban történt és közben meg már felbukkant a busz és + stressz lett. Azért + mivel apukámmal egyszer vezettem földúton és akkor is magyarázott nagyon sokat és kicsit már idegesített.
Tehát átvettem a kocsit és úgy kezdtem, hogy véletlen hármasba tettem, mert az ő váltója kicsit másabb mint az autón amin vezetni tanultam. Lefulladtam nyilván egyből de oke semmi gond mentem tovább. Majd apukám az egész utan végig kritizálta és mindenért beszolt mit hogyan csináljak még ha jól is tettem.. Nagyon idegesítő volt az egész számomra és rendes önbizalmamat is picit elvette.
Szintén a mai nap jöttem haza anyukámmal és neki pedig egy suzukija van ami pedig benzines és mégszokatlanabb, elmondtam neki ezt az egészet, amit apukám csinált stb.. és az utcánkban átvettem a kocsit és anyukám szintén kezdte viszont ő kapaszkodott és mondta mikor váltsak stb. Leparkoltam és mondta kicsit messze vagyunk a szegélytől és jó nem gond majd ő átveszi és közelebb megy. Én meg így?? Szerinted nem tudom korrigálni? Betettem rükibe és közelebb vittem majd előre szerettem volna menni de annyira remegett már a lábam az idegességtől ,hogy nem tudtam felengedni a kuplungot..
Mit csinálnátok helyemben? Legközelebb apukám ezt csinálja beszélek vele, viszont anyukámnak elmondtam mit csinált apukám és szinte ugyanazt csinálta ő is :/ Voltatok már hasonló helyzetben, mi oldotta meg? Félek ,hogy amire megjön a igazolványom el is megy a kedvem az egésztől.
Pedig tudok vezetni és nagyon szépen vezettem vizsgán is ,csak egyszerűen idegesen nem lehet normálisan..
Benyeled és tanulsz, vagy veszel magadnak amibe nem ülnek be.
Van mit tanulni kezdőként, de a folytonos negatív kritikát sem kell elviselni.
Megoldás: veszel saját autót és nem engedsz beleülni senkit.
Nekem mondjuk a kedvencem, hogy én szeretek GPS alapján menni, ha valahol még nem jártam, vagy kevésbé vagyok ismeretes.
Múltkor megyünk, egyik ismerősöm meg simán kinyomja a GPS-t hogy "ne hallgass rá, csak menj a busz után". Közöltem, hogy még egy ilyen és azon a buszon fogja találni magát.
@4
Nekem ezért van bal oldalon a telefontartó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!